onsdag, juli 8, 2020

Hundens elskede bestemor døde. Hundens reaksjon er sett over ni millioner ganger

Mest lest nå

Huskyen Wiley hadde et helt spesielt forhold til sine eieres bestemor. De hadde et veldig sterkt forhold, og ingen andre kunne ta bestemorens plass.

Da bestemoren døde, sørget som forventet familien over henne. Men Wiley var kanskje den som sørget aller mest. En dag bestemte Wileys eiere seg for å ta han med til bestemorens grav. Wileys reaksjon er noe helt utenom det vanlige, og mange har klødd seg i hodet og lurt på hva det egentlig er som skjer.

Foto: YouTube


Puster tungt

På den korte filmsnutten, kan vi se at hunden har lagt seg ned på bestemorens grav. Så begynner han å puste tungt. Det kan nesten se ut som at han har problemer med å trekke pusten skikkelig. En mann klapper hunden og prøver å roe den ned.

«Vi savner henne vi og», hører vi en kvinne si til hunden.

Foto: YouTube

Sett over 9 millioner ganger

Eierne delte videoen på YouTube. Dette var i 2013, men folk fortsetter stadig å la seg forbløffe over hundens reaksjon ved graven. I skrivende stund, er filmsnutten sett over 9 millioner ganger. Over 4.000 har lagt igjen kommentarer, og det diskuteres flittig om hunden faktisk har en reaksjon på grunn av sin døde bestemor, eller om den nyser.

Jobber som terapihund

Wileys eier skriver:

«Jeg er ingen dyrlege, så jeg kan ikke si om han nyser, som noen lurer på. Men jeg kan fortelle dere at han aldri har gjort sånn verken før eller etter. Det kan hende jeg menneskeliggjør reaksjonen hans, men dette er sånn jeg velger å forholde meg til sorgen.»

Hun skriver videre at Wiley jobber som terapihund for veteraner som returnerer fra krigen med posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Han jobber gjennom et program kalt «Warriors and Wolves».

Flere har opplevd det samme

En person har kommentert følgende:

«Jeg måtte ta min fars hund med i begravelsen hans. Han begynte å feller tårer og skjelve og hyperventilere, akkurat sånn som dette. Selv om kisten var lukket, visste han hvem som var i den. Dyr er intelligente, både følelsesmessig og mentalt.»

Hva tror du? Sørger hunden over sin kjære, avdøde bestemor, eller nyser den bare? Se videoen og bedøm selv: 

SE OGSÅ: 22-åringen hadde 4 timer igjen å leve. Hun hadde et siste ønske ingen hadde forventet at kunne oppfylles

130,124FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter