Hjem Nyheter Hundepasseren ble bitt til døde av to pitbull-terriere hun passet

Hundepasseren ble bitt til døde av to pitbull-terriere hun passet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hundene dro 46-åringen ut i bakgården mens sønnen hennes sov i etasjen over.

Fembarnsmoren fra North Carolina i USA ble brutalt drept i sitt eget hjem av et par pitbuller hun var hundepasser for.

Den 46 år gamle kvinnen, Trena Peed, slapp hundene hun passet ut i bakgården rundt klokken 02.00 natt til torsdag natten. Hundene dro henne med seg ut i bakgården. Naboene forteller at de hørte skrik samme natt.

– Det er mørkt. Alt jeg hører er at hun roper og at hundene hennes der borte angriper henne, sa en nabo ifølge Daily Mail.

Kvinnens sønn var inne i huset da hundene angrep og drepte moren hans, og våknet opp til den forferdelige beskjeden om at moren hans var død.

Ifølge New York Post skal Trena Peeds datter et par dager tidligere ha sagt til bestemoren at hun var litt bekymret for de hundene.

– Jeg snakket med datteren min tirsdag og sa hun måtte på de hundene ut av huset, sier offerets mor, Helen Harris, ifølge NY Post til WFMY.

– Tidlig i morges ble mamma på tragisk vis tatt fra oss som følge av et ondskapsfullt angrep fra hunder. Søsknene mine, bestemor, familien og jeg er knust over hennes plutselige bortgang, sier kvinnens datter, Waynesha Peed.

Da politiet kom til åstedet skjøt de den ene hunden. Den andre er i karantene. Hvem som eier hudene er foreløpig uklart.

– Uansett hvem eieren er, de må stå frem fordi de sier de elsker datteren min. Akkurat nå er ikke dette å vise kjærlighet til henne, sier offerets mor.

Familien til den døde kvinnen har satt opp en Go Fund Me-side for å få råd til begravelsen hennes. Etter få dager er målet på 15.000 dollar er nådd, og de har fått inn over 18.500 dollar.

Den nærmeste familien ønsker å bringe kvinnen til hvile på hjemstedet hennes i Virginia.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com