Hjem Historier fra livet Huseieren droppet leien for alenemoren. Så fyller han verandaen hennes med matvarer

Huseieren droppet leien for alenemoren. Så fyller han verandaen hennes med matvarer

Mange har det litt ekstra trangt økonomisk nå i disse koronatider. Mange er permittert og flere har også mistet jobben. Nå blir denne husverten hyllet på internett for det han gjorde for leieboeren sin.

Christina Marie leier en bolig i Saginaw i Michigan i USA. Som så mange andre, har hun det også litt ekstra trangt nå for tiden. Inntektene ble plutselig lavere og regningene hopet seg opp. Alenemoren fikk problemer med å betale husleien.

Da fikk hun en telefon fra huseieren. Han lurte på hvordan det gikk med henne. Christina Marie sa det som det var, at det var litt trangt akkurat nå. Det huseieren så gjorde, har fått folk over hele verden til å hylle han i sosiale medier.

SOOO My landlord Alan called me earlier and told me not to worry about rent this month and we will worry about it later…

Posted by Christina Marie on Monday, April 6, 2020

Droppet husleien

«Sååå, utleieren min, Alan, ringte meg tidligere og sa jeg ikke trengte å bekymre meg for husleien denne måneden. Vi kunne bekymre oss for den senere. Jeg sa okei», skriver Christina Marie på Facebook.

Men ikke nok med det. Huseieren lurte også på om Christina Marie hadde penger til mat.

LES OGSÅ: 95-år gammel mann ringte politiet fordi airconditionen ikke fungerte – Da de kom inn i hjemmet hans, nektet de å gå derfra

«Så spurte han om jeg hadde mat, og jeg fortalte at jeg hadde tre pakker med kjøtt igjen, som vi måtte spise opp denne uken, og han ba meg om og bare slappe av», skriver Christina Marie videre.

Kjøpte mat til henne

Senere samme dag fikk Christina Marie en tekstmelding fra huseieren. Der stod det at hun skulle gå til verandaen sin. Og der stod det 20 bæreposer fulle av mat. Det var melk, brød, frokostblanding, frukt, kjøtt, grønnsaker og bleier.

Christina Marie tok et bilde av alle matvarene og la det ut på Facebook.

«Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt hvordan jeg føler meg akkurat nå. At han gjør dette for familien min, det rører hjertet mitt. Gud velsigne deg», skriver hun.

Facebook-posten har blitt delt over 183.000 ganger. Og kommentarene renner inn fra folk over hele verden. Nå blir Alan hyllet som den ekte helten han er.

For en fantastisk fin gest! Trykk på deleknappen for å spre litt positivitet i dag!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com