torsdag, oktober 22, 2020

Huseieren droppet leien for alenemoren. Så fyller han verandaen hennes med matvarer

Mest lest nå

Mange har det litt ekstra trangt økonomisk nå i disse koronatider. Mange er permittert og flere har også mistet jobben. Nå blir denne husverten hyllet på internett for det han gjorde for leieboeren sin.

Christina Marie leier en bolig i Saginaw i Michigan i USA. Som så mange andre, har hun det også litt ekstra trangt nå for tiden. Inntektene ble plutselig lavere og regningene hopet seg opp. Alenemoren fikk problemer med å betale husleien.

Da fikk hun en telefon fra huseieren. Han lurte på hvordan det gikk med henne. Christina Marie sa det som det var, at det var litt trangt akkurat nå. Det huseieren så gjorde, har fått folk over hele verden til å hylle han i sosiale medier.


SOOO My landlord Alan called me earlier and told me not to worry about rent this month and we will worry about it later…

Publisert av Christina Marie Mandag 6. april 2020

Droppet husleien

«Sååå, utleieren min, Alan, ringte meg tidligere og sa jeg ikke trengte å bekymre meg for husleien denne måneden. Vi kunne bekymre oss for den senere. Jeg sa okei», skriver Christina Marie på Facebook.

Men ikke nok med det. Huseieren lurte også på om Christina Marie hadde penger til mat.

LES OGSÅ: Sykepleier Eskild jobber på kreftavdelingen: – Folk med kreft må handle i samme butikk som deg

«Så spurte han om jeg hadde mat, og jeg fortalte at jeg hadde tre pakker med kjøtt igjen, som vi måtte spise opp denne uken, og han ba meg om og bare slappe av», skriver Christina Marie videre.

Kjøpte mat til henne

Senere samme dag fikk Christina Marie en tekstmelding fra huseieren. Der stod det at hun skulle gå til verandaen sin. Og der stod det 20 bæreposer fulle av mat. Det var melk, brød, frokostblanding, frukt, kjøtt, grønnsaker og bleier.

Christina Marie tok et bilde av alle matvarene og la det ut på Facebook.

«Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt hvordan jeg føler meg akkurat nå. At han gjør dette for familien min, det rører hjertet mitt. Gud velsigne deg», skriver hun.

Facebook-posten har blitt delt over 183.000 ganger. Og kommentarene renner inn fra folk over hele verden. Nå blir Alan hyllet som den ekte helten han er.

For en fantastisk fin gest! Trykk på deleknappen for å spre litt positivitet i dag!

Vil du starte dagen med positive nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet vårt – start dagen med et smil 🙂

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Dropper du dette kan det påvirke forbrenningen din

Dropper du melk og hvit fisk kan det i verste fall gå utover forbrenningen din. Mange nordmenn får...

Han betalte for stedatterens bryllup, men ble kraftig sviktet tilbake

Han oppfostret henne som om hun skulle vært hans egen datter og var glad for å finansiere bryllupet hennes. Men da skjedde det noe...

Den forlatte babyen holdt på å fryse i hjel. Det den hjemløse katten da gjorde hylles over hele verden!

Katten Masha fant den 12 uker gamle gutten liggende i en pappeske på gaten i Obninsk, Russland. Det er vanskelig å si hvor bevist handlingen til katten var, men den reddet uansett livet til den lille babyen.

Siste nyheter