Hjem Kjendisnytt Husker du David Stockwell (60) fra «Med hjartet på rette staden»? Slik ser han ut i dag

Husker du David Stockwell (60) fra «Med hjartet på rette staden»? Slik ser han ut i dag

De fengslende historiene, den elskede rollebesetningen og den nostalgiske innstillingen er bare noen av grunnene til at seerne elsker å se på politidramaet «Med hjartet på rette staden» om og om igjen. Og mange lurer på hva stjernene fra serien gjør nå.

Tidligere har vi blant annet skrevet om hvordan det går med Tricia Penrose som spilte «Gina».

Som mange andre i serien, ble David Lonsdale et kjent ansikt på TV-skjermene takket være sin rolle i programmet. Men hvor er han nå?

Hvem spilte David Lonsdale i «Med hjartet på rette staden»?

David Lonsdale spilte rollen som den komiske «landsbytåpen» David Stockwell. Faktisk dukket skuespilleren først opp i serien for korte perioder under sesong tre og fire, og deretter fem og syv, men han ble snart et mer fast medlem av «Med hjartet på rette staden»-familien fra sesong åtte og videre.

Foto: YORKSHIRE TV/NRK

Da han begynte å opptre oftere i serien, ble karakteren hans mindre av en «landsbytåpe» og mer en komisk rolle, men hans hjerte av gull forble gjennom hele serien.

Hvilke andre serier og filmer har David Lonsdale vært med i?

«Med hjartet på rette staden» var kanskje Davids mest bemerkelsesverdige rolle, med David Stockwell som hans mest kjente karakter. Men før dette, dukket skuespilleren opp i en rekke andre TV-show og filmer. I 1986 spilte David som unge Peter Barlow i «Coronation Street», og skuespilleren hadde til og med en liten rolle i den enormt populære filmen «The Full Monty» fra 1997.

Kort etter at «Med hjartet på rette staden» ble avsluttet, hadde David to flere roller i «Corrie» (2011 og 2013) og prøvde seg også på andre såpeoperaer som «Casualty» og «Emmerdale».

David Lonsdale
Foto: Yorkshire Television

Hvor er David Lonsdale nå?

David er fortsatt skuespiller, og hans har også hatt suksess som skrivebordssersjant i spillefilmen «Downton Abbey» i 2019. Han har også spilt i serier som «Vera», «Dirty» og «The Bay», sammen med TV-dramaet «Anne».

Han har også gått videre til å opptre i komedieteaterproduksjoner i de senere årene, inkludert ved New Vic Theatre, og også i lokale pantomimer i nord. David har vært gift med sin kone Diana siden 1993, og paret har tre barn.

David fylte nettopp 60 år. Og slik ser han ut i dag:

Foto: Privat

LES OGSÅ: Husker du Tornefuglene? Slik ser skuespillerne ut – 41 år etter suksessen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com