lørdag, januar 16, 2021

Husker du denne familien?

Mest lest nå

Noen familier glemmer man ikke like lett. Og akkurat en sånn familie er denne. nemlig familien Addams – den noe spesielle familien som bor i et gotisk, viktoriansk herskapshus og som koser seg med ting de fleste av oss får gåsehud av.

Serien gikk på den amerikanske tv-stasjonen ABC fra 1964 til 1966. Siden har det blitt laget mange nye versjoner, blant annet tre spillefilmer, to animerte TV-serier, seks videospill og en musikal.

Men la oss ta et lite tilbakeblikk og hilse på alle medlemmene av den originale TV-serien., hentet fra den svenske nettsiden Kommer du i håg.


Morticia Addams

Familiens overhode. En kultivert og vakker kvinne som er opptatt av kunst, kjøttetende planter og roser. Rosene liker hun best uten blomster, med bare de tornete stilkene i vasen. Morticia kjennetegn er det lange, ravnsvarte håret i midtskill, og den lange, svarte kåpen med tentakler nederst.

Gomez Addams

Morticias ektemann. Pensjonert advokat fra Spania. Hans store hobby er å sprenge modelltog i småbiter. Alltid med en sigar i munnviken.

Onkel Fester Addams

Morticias sprudlende onkel. Skallet og med pukkelrygg. Elsker dynamitt, og sover på en spikermatte.

Lurch

Familjen Addams lojale butler. Han snakker svært lite, men grynter og stønner desto mer.

Bestemor Addams

Gomez mamma. En ekte heks som elsker å blande sammen trylledrikker og utføre trolldom. Hennes store hobby er knivkasting.

Wednesday Addams

Gomez og Morticias datter. En rar med søt liten jente som elsker dyr. Men ikke hvilke som helst dyr. Det går i edderkopper og øgler. Hun elsker også å leke med sin hodeløse dukke Marie Antoinette.

Puglsey Addams

Gomez og Morticias sønn. Han er godhjertet og smart, og passer ikke helt inn i den noe spesielle familien.

Thing

Den kjente hånden. Gomez følgesvenn helt fra barndommen. Elsker å hjelpe familien med forskjellige ting, som og holde telefonrøret, hente posten, tenne sigaretter eller helle te.

Ophelia Frump

Morticias eldre søster. Gomez var egentlig forlovet med Ophelia, men da han så Morticia ble han forelsket i henne i stedet.

Hester Frump

Morticia og Ophelias mor. Hun er en heks og en gammel venn av bestemor Addams.

Her skal du få et lite gjensyn med introen til den populære serien. Men du er herved advart: Du kommer til å få sangen på hjernen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter