fredag, januar 24, 2020
Nostalgi Husker du disse TV-programmene? Hvilken var din favoritt?

Husker du disse TV-programmene? Hvilken var din favoritt?

-

Vi liker å mimre om ting som var før i tiden,  for eksempel TV-programmer. Noen har nok gått i glemmeboksen, mens andre snakkes det om enda. Eksempler på programmer mange husker er Mot i brøstet, Casino og Brødrene Dahl.

Her skal vi minne deg på noen av TV- programmene fra 1980-tallet og 1990-tallet. Kan du huske noen av de?

«Stjerner i sikte» på TV 2

Dette programmet ble ledet av Jan Teigen, og deltakerne skulle kle seg ut som kjente artister. Den som sang mest likt sin artist vant. Programmet gikk fra 1996-1999.

Foto: YouTube

«Tre på toppen» på TVNorge

Denne norske situasjonskomedien handlet om tre venner som bor sammen, spilt av Thorbjørn Harr, Ulla Marie Broch og Lene Elise Bergum. Den ble vist i 1997 og 1998.

Foto: YouTube

«Askeladden» på TV 2

Askeladden var et norsk gameshow som gikk på TV 2 fra 1992 til 1993 med Finn Schau som programleder. Det gikk ut på at deltakerne fikk 16 svar foran seg og de skulle luke ut hvilke svar som var feil.

Foto: YouTube

«Casanova» på TV 2

Casanova var Lillebroren til «Reisesjekken». Sjekkeprogrammet ble vist på TV 2 i 1993, og programleder var Paal Tarjei Aasheim.

Foto: YouTube

Familiesagaen «De syv søstre» på Tv2

Er en norsk såpeserie som ble sendt på TV2 fra 1996-2000.  Serien handlet blant annet om temaer som arbeidsledighet, rasisme, vold, prostitusjon, religion, kroppsfiksering, homofobi og konemishandling.

Foto: YouTube

Hvilken var DIN favoritt? Bruk kommentarfeltet på Facebook! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...