søndag, desember 8, 2019
Nostalgi Husker du disse TV-programmene? Hvilken var din favoritt?

Husker du disse TV-programmene? Hvilken var din favoritt?

-

Vi liker å mimre om ting som var før i tiden,  for eksempel TV-programmer. Noen har nok gått i glemmeboksen, mens andre snakkes det om enda. Eksempler på programmer mange husker er Mot i brøstet, Casino og Brødrene Dahl.

Her skal vi minne deg på noen av TV- programmene fra 1980-tallet og 1990-tallet. Kan du huske noen av de?

«Stjerner i sikte» på TV 2

Dette programmet ble ledet av Jan Teigen, og deltakerne skulle kle seg ut som kjente artister. Den som sang mest likt sin artist vant. Programmet gikk fra 1996-1999.

Foto: YouTube

«Tre på toppen» på TVNorge

Denne norske situasjonskomedien handlet om tre venner som bor sammen, spilt av Thorbjørn Harr, Ulla Marie Broch og Lene Elise Bergum. Den ble vist i 1997 og 1998.

Foto: YouTube

«Askeladden» på TV 2

Askeladden var et norsk gameshow som gikk på TV 2 fra 1992 til 1993 med Finn Schau som programleder. Det gikk ut på at deltakerne fikk 16 svar foran seg og de skulle luke ut hvilke svar som var feil.

Foto: YouTube

«Casanova» på TV 2

Casanova var Lillebroren til «Reisesjekken». Sjekkeprogrammet ble vist på TV 2 i 1993, og programleder var Paal Tarjei Aasheim.

Foto: YouTube

Familiesagaen «De syv søstre» på Tv2

Er en norsk såpeserie som ble sendt på TV2 fra 1996-2000.  Serien handlet blant annet om temaer som arbeidsledighet, rasisme, vold, prostitusjon, religion, kroppsfiksering, homofobi og konemishandling.

Foto: YouTube

Hvilken var DIN favoritt? Bruk kommentarfeltet på Facebook! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Brøytebilsjåfør advarer foreldre: – Dette er livsfarlig!

Terje Nilsen fra Tromsø har vært brøytebilsjåfør i over 20 år. Han har flere ganger kommet over snøhuler som barn har gravd i snøfonnene...

Dyrlegen stod klar med sprøyten som skulle avlive valpen. Da kom sjefen løpende inn og ropte: Stopp!

Lille Starfish ble funnet utendørs i San Francisco da hun bare var en liten valp. Hun klarte ikke å stå på beina sine. I...

Sykehuset fakturerte 40 dollar for hudkontakt mellom moren og babyen etter fødselen

Ryan Grassley hadde nettopp blitt pappa. Babyen hadde blitt forløst gjennom keisersnitt. Alt gikk fint, mor og barn hadde det bra. Men da han...