Hjem Kjendisnytt Husker du Gina Ward fra «Med Hjartet på rette staden»? Slik ser hun ut i dag

Husker du Gina Ward fra «Med Hjartet på rette staden»? Slik ser hun ut i dag

Tricia Penrose spilte «Gina» i «Med hjartet på rette staden» kontinuerlig i 17 år fra 1993 til 2010. Til sammen spilte hun i litt over 300 episoder. I etterkant har hun også dukket opp i serien «Sjukehuset i Aidensfield». 

Handlingen i den populære serien er lagt til 1960-årene, og er sentrert rundt livet på en liten politistasjon, en pub og et bilverksted/begravelsesbyrå. Musikk fra 1960-tallet er et vesentlig innslag i serien, både i handlingen og som lydspor.

Med hjartet på rette staden
Slik husker vi gjengen fra «Med hjartet på rette staden».

Wikipedia forteller at serien ble sendt for første gang i Norge i 1997, og ble snart et populært innslag i folks tv-hverdag. Enkelte av episodene hadde over en million seere. 

Av/ på- forholdet mellom Gina og politimannen Phil Bellamy var noe som engasjerte seerne, og livet hennes var alt annet enn fritt for drama. 

Gina og politimannen Phil Bellamy
Gina og politimannen Phil Bellamy. Foto: YORKSHIRE TV/NRK

Gina hadde også forhold til andre i løpet av serien, blant annet med Andy Ryan. Men det var PC Bellamys som var hennes store kjærlighet. Ifølge Hello Magazine ble hun enke da han døde, og fødte senere sønnen deres mot slutten av sesong 17.

Etter rollen som Gina, har Tricia Penrose dukket opp i en rekke tv-serier og tv-show. Hun giftet seg med programlederen Mark Simpkin i 2003, men i 2021 kunngjorde de at ekteskapet var over. 

Tricia Penrose
Foto: Privat

Tricia er 53 år. Hun er fortsatt en flott dame, men ikke helt gjenkjennelig som bartenderen i «Med hjartet på rette staden». 

LES OGSÅ: Husker du Tjorven fra «Saltkråkan»? – Slik ser hun ut i dag

Tricia Penrose
Foto: Privat

Etter skilsmissen har skuespilleren funnet kjærligheten på ny. Det melder avisa The Sun, som imidlertid ikke avslører navnet på hennes utkårede.

LES OGSÅ: Husker du disse «Hallodamene»? Slik går det med dem som pensjonister

  1. David Stockwell (60) fra «Med hjartet med rette staden»

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com