Hjem Kjendisnytt Gunther fra «Friends» er død

Gunther fra «Friends» er død

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

James Michael Tyler spilte Gunther, barristaen på Central Perk, i alle 10 sesongene av Friends. Nå er han død. Tyler ble 59 år gammel og døde av prostatakreft.

Sjefen for kaffebaren Central Perk var besatt av Rachel, og dukket stort sett bare opp innimellom for å gi en monoton kommentar til henne.

Gunther var nok mest kjent for sine knallfargede skjorter og blekede hår. Hovedpersonene i «Friends» hang ofte på Central Perk, så Gunther ble ofte sett i bakgrunnen. Først i seriens 33. episoden fikk man høre Gunther si et ord, og i den tredje sesongen fikk seerne vite at han var forelsket i Rachel, noe som førte til at han ble intenst sjalu på Ross.

For en stund siden dukket Michael Tyler opp på talkshowet «The Morning» for å snakke om serien, 15 år etter den siste episoden.

Skuespilleren bak karakteren Gunther ble 59-år. I talkshowet snakket han om hvordan det var å ha den spesielle rollen i serien, og ikke minst om hvordan det var å spille en karakter som ikke pratet før det var gått 33 episoder.

«Jeg trodde egentlig at karakteren bare skulle være med i to episoder, men de holdt den gående i 10 år, noe jeg er veldig takknemlig for.»

Ikke til å kjenne igjen

Etter at Michael Tyler deltok på «This Morning» var det svært mange som kommenterte hvor annerledes han så ut i forhold til da han var med i «Friends».

Håret var ikke bleiket lenger, og Tyler hadde anlagt et kledelig skjegg. På Instagram kan det se ut til at Michael de siste årene levde et liv utenfor rampelyset.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com