onsdag, mai 19, 2021

Husker du Gunther fra «Friends»? Slik ser han ut i dag

Mest lest nå

James Michael Tyler spilte Gunther, barristaen på Central Perk, i alle 10 sesongene av Friends. Hva skjedde egentlig med han etter serien?

Sjefen for kaffebaren Central Perk var besatt av Rachel, og dukket stort sett bare opp innimellom for å gi en monoton kommentar til henne.

Gunther var nok mest kjent for sine knallfargede skjorter og blekede hår. Hovedpersonene i «Friends» hang ofte på Central Perk, så Gunther ble ofte sett i bakgrunnen. Først i seriens 33. episoden fikk man høre Gunther si et ord, og i den tredje sesongen fikk seerne vite at han var forelsket i Rachel, noe som førte til at han ble intenst sjalu på Ross.


For en stund siden dukket Michael Tyler opp på talkshowet «The Morning» for å snakke om serien, 15 år etter den siste episoden.

Ser du hvor annerledes han ser ut?

View this post on Instagram

#unrecognizable #guntherfromfriends #friends25

A post shared by James Michael Tyler (@slate_michael) on

Skuespilleren bak karakteren Gunther har rukket å bli 57-år. I talkshowet snakket han om hvordan det var å ha den spesielle rollen i serien, og ikke minst om hvordan det var å spille en karakter som ikke pratet før det var gått 33 episoder.

«Jeg trodde egentlig at karakteren bare skulle være med i to episoder, men de holdt den gående i 10 år, noe jeg er veldig takknemlig for.»

Ikke til å kjenne igjen

Etter at Michael Tyler deltok på «This Morning» er det svært mange som har kommentert hvor annerledes han ser ut i dag.

Håret er ikke bleiket lenger, og 57-åringen har anlagt et kledelig skjegg. På Instagram kan det se ut til at Michael i dag lever et liv utenfor rampelyset.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter