in

Husker du Susan Boyle? Da kommer du til å elske denne videoen

susan boyle
unchained meldoy

Susan Boyle fra «Britain’s Got Talent» ble raskt en verdenssensajon da hun deltok i programmet i 2009. To år senere spilte hun inn en ny låt, som først den siste tiden har tatt helt av på YouTube.

Susan Boyle blir av mange regnet for å være et av verdens største idol av nyere tid. De fleste fikk med seg opptredenen hennes i «Britain’s Got Talent» for ti år siden. Da var hun 47 år gammel, og ønsket å prøve seg i en ny karriere som sangerinne.

Basert på utseendet hennes, ble hun ledd av, både av dommerne og publikum. Men da hun åpnet munnen og begynte å synge, ble alle målløse. Susan Boyle hadde en av de vakreste stemmene dommerne noen sinne hadde hørt, og hun fikk ja fra samtlige av dommerne.


Sett over 8 millioner ganger

To år senere, spilte hun inn den klassiske sangen «Unchained Melody». Sangen er opprinnelig «The Righteous Brothers» sang, og ble først kjent på 50-tallet.

Susan Boyle laget sin helt egne versjon av sangen, og la den ut på YouTube. Og folk elsket den. Det gjorde også fans av «The Righteous Brothers», som i utgangspunktet var skeptiske til at noen skulle klusse med den populære sangen.

I dag har videoen fått en ny oppvåkning, og nye fans verden over kommer til. I skrivende stund, har videoen blitt sett over 8 millioner ganger.

Betyr mye for mange

Mange kommenterer og forteller at sangen har betydd mye for dem. En forteller om hvor mye sangen har betydd for hennes mor som døde av brystkreft:

«Rett og slett en ubeskrivelig versjon av denne sangen, Susan. Jeg ga albumet ditt til mammaen min for fem år siden, og jeg visste hun kom til å elske det. Hun hadde nettopp blitt diagnostisert med brystkreft på den tiden. Dessverre døde hun for tre uker siden, og hun hadde bedt om at din Unchained Melody skulle bli spilt i begravelsen. Det var rett og slett fantastisk, og alle gråt. Elsker det Susan.»

Se videoen til Susan Boyle her:

LES OGSÅ: Susan Boyle gjorde comeback på scenen – og for et comeback det ble!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

migrene

Dette enkle trikset skal kunne lindre migrene

Mannen blir jaget av en liten hest. Få med deg hestens baktanke