in

Husker du Susan Boyle? Se den utrolige forvandlingen

susan boyle
Foto: YouTube

Susan Boyle fra «Britain’s Got Talent» ble raskt en verdenssensasjon da hun deltok i programmet i 2009. I et nylig delt innlegg på Facebook er sangstjerna knapt til å kjenne igjen.

Susan Boyle blir av mange regnet for å være et av verdens største idol av nyere tid. De fleste fikk med seg opptredenen hennes i «Britain’s Got Talent» for ti år siden. Da var hun 47 år gammel, og ønsket å prøve seg i en ny karriere som sangerinne.

Basert på utseendet hennes, ble hun ledd av, både av dommerne og publikum. Men da hun åpnet munnen og begynte å synge, ble alle målløse. Susan Boyle hadde en av de vakreste stemmene dommerne noen sinne hadde hørt, og hun fikk ja fra samtlige av dommerne.


Les også: Susan Boyle får synge sammen med favorittartisten sin – og for en duett det ble!

Susan fikk en stor fanklubb etter hennes opptreden på talentshowet i april 2009. Hennes debutalbum, «I Dreamed a Dream», kom ut samme år. Albumet gikk til topps i Storbritannia, og fikk de høyeste salgstallene som noensinne er registrert. I USA solgte albumet over 700.000 eksemplarer bare på den første uken.

Relatert: Susan Boyle har gått ned i vekt – Se den store forvandlingen

Samme år fikk Susan sin eget TV-dokumentar, kalt «I Dreamed a Dream: the Susan Boyle Story.»

Siden har Susan gitt ut seks album til: The Gift (2010), Someone to Watch Over Me (2011), Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage (2012), Home for Christmas (2013), Hope (2014) og A Wonderful World (2016).

Les også: Husker du Susan Boyle? Da kommer du til å elske denne videoen

Nå har sangeren besøkt Knock House Hotel i Mayo i Irland. De var svært begeistret for det fine besøket.

Men hadde du klart å kjenne henne igjen om hun ikke hadde demonstrert den fantastiske sangstemmen sin?

Susan Boyle har vært på hotellet flere ganger tidligere, og hotelleieren som er en ivrig fan av den skotske sangeren, ble så begeistret over at hun kom tilbake på besøk at han like godt spurte om han kunne få lov å legge ut bilde på hotellets Facebook-side:

It was our pleasure to welcome Susan Boyle back to Knock House again recently. Susan is a fabulous Lady and we always…

Posted by Knock House Hotel on Wednesday, March 22, 2023

– Det var vår glede å nylig ønske Susan Boyle velkommen tilbake til Knock House igjen. Susan er en fantastisk dame, og vi elsker å han henne tilbake gang på gang til Knock House Hotel. Her er hbun avbildet med den herlige Des Dugan fra teamet på Senior Times LIVE!

Det er ikke så lett å kjenne henne igjen fra den gangen hun først slo gjennom som artist.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Gladnyheter for «Harry Potter»-stjernen og kjæresten

Arnold Schwarzenegger ble oppdratt med jerndisiplin – slip påvirket det ham i papparollen