Husker du tv-serien «Beverly Hills 90210»? Var du blant dem som sukket over Dylan McKay eller fulgte Kellt Taylors hverdag med alle de prøvene hun gikk gjennom, eller hører du til dem som lo av den selvutnevnte klovnen Steve Sanders?

I så fall er det gode nyheter til deg, for nå bekrefter skuespilleren Tori Spelling at nye episoder er på vei, om enn ikke i noe eldre utgaver av de involverte.

– Det stemmer. Vi lager en ny «90210», forteller Spelling til det amerikanske magasinet Access Hollywood.

Mange husker nok denne gjengen.

Tori er datter av den opprinnelige produsenten, Aaron Spelling, og hadde også en fast rolle i serien. Hun spilte Donna Martin, noe hun også vil gjøre i den nye produksjonen. Hun forteller videre at konseptet denne gangen er at det skal være en slags gjenforening av de gamle vennene, og nesten alle de opprinnelige skuespillerne har sagt ja til å være med også denne gangen.

Tori Spelling røper at Beverly Hills gjør comeback.

Uten å røpe så alt for mye, kan Tori Spelling lette nok på sløret til å fortelle at det vil være en blanding av gamle og nye klipp, med flere tilbakeblikk på tidligere hendelser i vennegjengens opplevelser.

Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet, for endelig dato for opptakstart er ikke fastsatt, men det er altså bare et spørmål om tid før vi igjen får et gjensyn med Brandon, Kelly, Donna, Steve og alle de andre vennene i den velkjente tv-serien.