Hjem Familie Husker du videoen av tvillingene som ikke ville legge seg? Nå har over 8 millioner sett videoen

Husker du videoen av tvillingene som ikke ville legge seg? Nå har over 8 millioner sett videoen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi lo alle godt av den fantastiske videoen av de to tvillingene som ikke ville legge seg. Mamma Henriette Jonassen fra Skien la ut videoen på YouTube i 2014. Fortsatt ler folk av videoen, og i skrivende stund er den sett over 8 millioner ganger.

Henriette Jonassen brukte to og en halv time på å legge tvillingene Nathaniel og Leon André som den gang var to år gamle.

Hun fortalte til avisen Varden at det vanligvis gikk greit å legge tvillingene, at de som regel sovnet på 15 minutter, men at de slet med å sovne i varmen. I tillegg var det første gangen tvillingene sov på hvert sitt rom.

Henriette fortalte at etter den kvelden, har tvillingene fortsatt å sove på samme rom.

«Vi har ikke prøvd det igjen, for det var veldig slitsom», sa hun til Varden den gangen.

Foto: Privat

Gikk viralt

Videoen gikk raskt viralt, og kommentarene raste inn. De fleste var hyggelige, men Henriette forteller at noen mener hun burde slå barna når de ikke ville legge seg.

«Jeg har fått mange, fine kommentarer fra nordmenn, men det virker som om folk i andre land har et annet syn på barneoppdragese enn det vi har. Det er flere som kommenterer at jeg gjør alt feil, og at jeg bør slå dem for å få dem til å høre på meg», sier hun, og legger til at det syns hun er helt sinnsykt.

«Det er i alle fall ikke rett måte å oppdra barna sine på, spør du meg. Barn bør oppdras med kjærlighet og respekt, ikke med vold», sa hun til Varden.

Her kan du se den fantastiske videoen. Og har du sett den før, gjør det ingen ting å se den en gang til. Undertegnede lo like godt nå som i 2014.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com