Forsiden Humor Husker du videoen av tvillingene som ikke ville legge seg? Nå har...

Husker du videoen av tvillingene som ikke ville legge seg? Nå har over 8 millioner sett videoen

Vi lo alle godt av den fantastiske videoen av de to tvillingene som ikke ville legge seg. Mamma Henriette Jonassen fra Skien la ut videoen på YouTube i 2014. Fortsatt ler folk av videoen, og i skrivende stund er den sett over 8 millioner ganger.

Henriette Jonassen brukte to og en halv time på å legge tvillingene Nathaniel og Leon André som den gang var to år gamle.

Hun fortalte til avisen Varden at det vanligvis gikk greit å legge tvillingene, at de som regel sovnet på 15 minutter, men at de slet med å sovne i varmen. I tillegg var det første gangen tvillingene sov på hvert sitt rom.

Reklame

Henriette fortalte at etter den kvelden, har tvillingene fortsatt å sove på samme rom.

«Vi har ikke prøvd det igjen, for det var veldig slitsom», sa hun til Varden den gangen.

Foto: Privat

Gikk viralt

Videoen gikk raskt viralt, og kommentarene raste inn. De fleste var hyggelige, men Henriette forteller at noen mener hun burde slå barna når de ikke ville legge seg.

«Jeg har fått mange, fine kommentarer fra nordmenn, men det virker som om folk i andre land har et annet syn på barneoppdragese enn det vi har. Det er flere som kommenterer at jeg gjør alt feil, og at jeg bør slå dem for å få dem til å høre på meg», sier hun, og legger til at det syns hun er helt sinnsykt.

LES OGSÅ
Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

«Det er i alle fall ikke rett måte å oppdra barna sine på, spør du meg. Barn bør oppdras med kjærlighet og respekt, ikke med vold», sa hun til Varden.

Her kan du se den fantastiske videoen. Og har du sett den før, gjør det ingen ting å se den en gang til. Undertegnede lo like godt nå som i 2014.

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT