Hjem Nostalgi Husker du lille Laura fra huset på prærien? Se hvordan hun ser ut i dag

Husker du lille Laura fra huset på prærien? Se hvordan hun ser ut i dag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Huset på prærien (Little House on the Prairie) var en høyt elsket tv-serie som fengslet våre hjerter på 70- og 80-tallet. Den familierelatert drama- og westernserien handlet om en familie som befant seg i en liten landsby i Minnestoa.

Her hjemme ble serien sendt på NRK fra 1976 og senere på TvNorge fra 1992.

Melissa Gilbert
Foto: Youtube

Huset på prærien ble skrevet av forfatteren Laura Ingalls Wilders. Hun brukte selv sin egen oppvekst og barndom som inspirasjon. Boken til Wilders ble umåtelig populær og er oversatt til mer enn 30 språk, og har solgt over 60 millioner eksemplarer.

Selv i dag blir serien oppdaget av den oppvoksende generasjon. Det har faktisk snart gått 40 år siden seriens siste episode ble spilt inn. Og i den anledning hadde skuespillerne fra serien en sammenkomst for å mimre om de gode tidene.

Melissa Gilbert
Foto: Youtube

I filmdramatiseringen spilte Melissa Gilbert rollen som Laura. Hun ble vanvittig populær og har gjennom livet måtte jobbe for å passe inn i Hollywoods skjønnidealer. Gilbert tok blant annet flere operasjoner for å endre på utseende sitt, men har nå satt en stopper for slikt.

– Det finnes en mentalitet i Hollywood som ikke aksepterer at kvinner eldes, går opp i vekt eller rett og slett er seg selv, fortelle hun i følge Expressen.

– Jeg gikk samme vei som mange av de andre. Jeg fikset nesen, brystene, og tok Botox. Men ikke nå lenger. Jeg har fjernet brystimplantatene og bruker ikke lenger Botox. Jeg er nå en 56 år gammel kvinne som heller vil omfavne aldringsprosessen, sier hun videre.

Melissa Gilbert
Foto: Privat

Nå hun vil la kroppen eldes på naturlig vis

– Akkurat nå er jeg uten fysiske smerter. Jeg er føler meg sterk, sier kvinnen som ble så populær som lille Laura.

Melissa Gilbert
Foto: Privat

I 2012 deltok Melissa Gilbert i den amerikanske «Skal vi danse». Hun har også skrevet bøler og spilt i en rekke andre filmer.

LES OGSÅHusker du Pippi Langstrømpe? Slik ser hun ut i dag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com