onsdag, januar 29, 2020
Nostalgi Husker du lille Laura fra huset på prærien? Se...

Husker du lille Laura fra huset på prærien? Se hvordan hun ser ut i dag!

-

Huset på prærien (Little House on the Prairie) var en høyt elsket tv-serie som fengslet våre hjerter på 70- og 80-tallet. Den familierelatert drama- og westernserien handlet om en familie som befant seg i en liten landsby i Minnestoa.

Her hjemme ble serien sendt på NRK fra 1976 og senere på TvNorge fra 1992.

Huset på prærien ble skrevet av forfatteren Laura Ingalls Wilders. Hun brukte selv sin egen oppvekst og barndom som inspirasjon. Boken til Wilders ble umåtelig populær og er oversatt til mer enn 30 språk, og har solgt over 60 millioner eksemplarer.

Selv i dag blir serien oppdaget av den oppvoksende generasjon. Det har faktisk gått 34 år siden seriens siste episode ble spilt inn. Og i den anledning hadde skuespillerne fra serien en sammenkomst for å mimre om de gode tidene.

I filmdramatiseringen spilte Melissa Gilbert rollen som Laura. Hun ble vanvittig populær og har gjennom livet måtte jobbe for å passe inn i Hollywoods skjønnidealer. Gilbert tok blant annet flere operasjoner for å endre på utseende sitt, men har nå satt en stopper for slikt.

– Det finnes en mentalitet i Hollywood som ikke aksepterer at kvinner eldes, går opp i vekt eller rett og slett er seg selv, fortelle hun i følge Expressen.

– Jeg gikk samme vei som mange av de andre. Jeg fikset nesen, brystene, og tok Botox. Men ikke nå lenger. Jeg har fjernet brystimplantatene og bruker ikke lenger Botox. Jeg er nå en 53 år gammel kvinne som heller vil omfavne aldringsprosessen, sier hun videre.

Nå hun vil la kroppen eldes på naturlig vis

– Akkurat nå er jeg uten fysiske smerter. Jeg er føler meg sterk, sier kvinnen som ble så populær som lille Laura.

I 2012 deltok Melissa Gilbert i den amerikanske «Skal vi danse». Hun har også skrevet bøler og spilt i en rekke andre filmer.

I klippet nedenfor kan du se en reportasje som ble laget rundt henne og hennes familie i 2014.

LES OGSÅHusker du Pippi Langstrømpe? Slik ser hun ut i dag

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...