Hjem NyheterØkonomi Hva er den beste programvaren for aksjeporteføljestyring og hva er fordelene med å bruke dem?

Hva er den beste programvaren for aksjeporteføljestyring og hva er fordelene med å bruke dem?

Del
X

VestServe

Vestserve, gir en integrert multi-currency investeringsadministrasjonsløsning «IMS» som støtter enhver aktivaklasse. Porteføljestyringsfunksjoner: regelbasert modellering / samsvar, ytelsesmåling (f.eks. GIPS, IRR), risikoanalyse, breakout-tildelinger og avkastning på alle nivåer, analyse av scenarioverktøy og avkastningskurve. Mer avanserte regnskapsfunksjoner inkluderer hva-om og kontantstrømanalyse, beregning av komplekse avgifter, enhet og dataaggregering.

Prospero

Prosperos pakke med løsninger er nøyaktig tilpasset behovene til spesifikke segmenter i finansnæringen: Formueforvaltning, Kapitalforvaltning, Fondadministrasjon og Familiekontorer / Uavhengig kapitalforvaltning. Prospero dekker alle økonomiske, transaksjons-, prosesserings- og rapporteringsbehov fra frontkontoret til mellom- og backoffice-området.

Crowdsofts

Vi er Crowdsofts din pålitelige partner når det gjelder å tilby end-to-end intelligent automatisering av hele crowdlending- og / eller crowdfunding-prosessen. Med Crowdsofts vil du kunne starte crowdfunding-virksomheten din på kort tid.

Diligent Equity

EquityEffect (et flittig merke) er den eneste fullintegrerte portefølje- og kapitalforvaltningsplattformen som noensinne vil trenge. Programvaren vår vil gi en enkelt kilde til sannhetsvisning over alle porteføljens selskapstabeller og KPI-er. Det er enkelt å kjøre fossefall og scenariomodeller for å få oversikt over resultatene til alle investeringene, selskapene og fondene. Si farvel med slurvete data, og nyt en nøyaktig oversikt over fondets ytelse.

FolioSure

FolioSure kan gi PE- og VC-firmaer en ekstra fordel i sine porteføljeovervåkings- og datadriftsfunksjoner. FolioSure er en hel-til-ende skybasert porteføljekontrollløsning som muliggjør nøyaktig sporing og sammenligning av resultatene til porteføljeselskaper. Den kan integreres fullt ut i din nåværende tekniske stack og prosesser, og tilpasses i henhold til dine behov, slik at du kan ta full kontroll over porteføljens livssyklus.

Fordelene ved å ha en investeringsportefølje kan være vidtrekkende, og er noe som kan vare i generasjoner fremover. Kloke investeringer kan hjelpe en person, ikke bare å bevare sin opprinnelige investering, men også vokse kapitalen til nivåer som den ellers ikke ville ha oppnådd. Med investeringer kommer visse privilegier, ikke minst det å nyte fortjenesten som selskapet tjener og deler med investorer. Mens en investeringsportefølje introduserer en viss risiko, gir den også en investor noe kontroll over egen finansiell fremtid.

Hva er fordelene med å ha en investeringsportefølje?

Diversifisering

Å ha en investeringsportefølje er i seg selv ikke nødvendigvis gunstig. En investor må allokere kapital på en forsvarlig måte for å høste fordelene med eksponering mot finansmarkedene. Ved å skape en diversifisert investeringsportefølje, som betyr å spre kapital i mer enn bare en investeringskategori, kan investorer høste fordeler. Diversifisering i flere aktivaklasser vil bidra til å beskytte en investors kapital, i tilfelle ett segment av finansmarkedene ikke utvikler seg i riktig retning. I løpet av de ti årene som endte i 2009 falt for eksempel aksjene på New York-børsen med 0,5 prosent, ifølge The Wall Street Journal, mens obligasjoner steg i samme periode.

Potensiale

Uten en investeringsportefølje kan en person være uforberedt på noen av de store milepælene i livet. Å plassere penger på en bankkonto kan beskytte penger, men veksten vil sannsynligvis være svært beskjeden sammenlignet med den potensielle fortjenesten i finansmarkedene. Ved å ha en investeringsportefølje kan en investor ikke bare investere for å beskytte kapitalen sin, men også posisjonere porteføljen for potensielt å tjene betydelig fortjeneste slik at han er forberedt på hendelser som finansiering av en høyskoleutdanning.

Inntekt

Ved å bygge en investeringsportefølje som fokuserer på inntektspapirer, kan en investor supplere inntektene sine på kort sikt og i fremtiden. For eksempel vil dedikering av en prosentandel av eiendeler til utbyttebetalende aksjer skape en jevn inntektsstrøm med disse utbyttene. Aksjeutbytte er generelt ikke garantert, men enkelte selskaper foretar uavbrutte utbetalinger over flere tiår. Investering i obligasjoner er en annen måte å generere inntekter på, da disse rentepapirene foretar regelmessige rentebetalinger i løpet av investeringens levetid. Og unødvendig å nevne, du bør  alltid velge en pålitelig meglertjeneste med lave provisjoner, for eksempel BDSwiss; men les alltid anmeldelser av slike tjenester før du forplikter deg.

Likviditet

En investor som velger å investere kapital  i finansmarkedene i motsetning til andre investeringsvalg, som eiendom, vil sannsynligvis kunne få tilgang til disse pengene i tide når det trengs. I motsetning til eiendom, kan aksjer eller renteinstrumenter enkelt omsettes basert på tilbud og etterspørsel. Som et resultat kan en investor bytte investeringen mot kontanter ganske raskt. Å investere i materielle eiendeler, for eksempel eiendom, er en langsiktig forpliktelse som generelt ikke enkelt og raskt kan konverteres til kontanter.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com