Hjem Hjernetrim Hva er feil med dette bildet?

Hva er feil med dette bildet?

I denne gåten er det noe som mangler, noe som kan identifiseres ved å observere den eldre kvinnen og den gravide kvinnen. Hvor raskt klarte du å legge merke til feilen?

Gåter spiller en viktig rolle i våre liv. De tester vår kunnskap og mentale ferdigheter. Når vi løser en gåte, må vi tenke logisk og sette sammen ledetrådene for å finne den riktige eller underholdende løsningen. Men hva får vi egentlig ut av denne øvelsen? Svaret er ganske fascinerende.

Ved å finne løsningen på en gåte forbedrer vi våre evner til problemløsning og styrker vår hukommelse. Denne prosessen med logisk tenkning og puslespill-løsning har en positiv innvirkning på vår generelle kognitive utvikling. Når vi løser en gåte, lærer vi å observere forskjellige elementer og bestemme deres betydning i en bredere sammenheng. Denne tilnærmingen kan i stor grad forbedre våre visuelle-romlige resonnementsevner.

Neste gang du kommer over en gåte, ta et øyeblikk til å verdsette den mentale treningen den gir. Ta utfordringen og nyt fordelene av forbedrede problemløsningsevner og bedre hukommelse.

Løsning:

Det som mangler i bildet er folkeskikk…. Alle damene står, inkludert en gravid kvinne og en eldre dame.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com