Hva gjør man når datteren på to skal øve til en ballettforestilling, men går fullstendig i baklås av sceneskrekk? Man går da opp og hjelper til, selvfølgelig!

Det var i hvert fall den løsningen trebarnsfaren Marc Daniels fra Bermuda kom frem til, da det skjedde med datteren Bella forleden.

Riktignok hadde datteren øvet seg på alle trinnene på danseskolen, men da det var tid for å øve på en ekte scene ble det litt for mye for henne. Hun var tydelig ubekvem, og Marc kunne umiddelbart se hun trengte litt hjelp og psykisk støtte.

Problemet var bare at han hadde med seg Bellas lillesøster, Suri, og han kunne ikke akkurat etterlate henne alene heller. Hun måtte bli med!

Og sånn ble det. Med en datter under den ene armen, og den andre ble holdt i hånden, danset Marc entusiastisk med for å holde humøret oppe hos den engstelige lille piken. Til de andre foreldrenes og lærernes store fornøyelse, selvfølgelig.

De lo og hikstet om hverandre til den fantastiske forestillingen, og lille Bella falt hurtig til ro med farens støtte på scenen. Det var nesten så man skulle tro det skulle være slik.

Marc, som til daglig arbeider som skrankeadvokat og aldri har vært i nærheten av en ballettsko, både danset og vrikket seg gjennom showet sammen med datteren. Det eneste han manglet for å være et fullverdig medlem av dansetroppen var en tutu.

Heldigvis ble opptrinnet filmet, og etter det ble lagt ut på internett tok det ikke lang tid før også kollegene hans fikk snusen i det. Noe de ikke lot gå upåaktet for seg.

– Det ble bemerket i rettsalen forleden dag, og alle lo av meg. Det skapte god stemning, forteller Marc.

Han er imidlertid ikke ute på å gjøre noe karriereskifte, men overlater alt som har med ballett å gjøre til datteren – som for øvrig er kommet over sceneskrekken sin.

Du kan selv se det herlige dansenummeret i videoen nedenfor, og del gjerne slik at andre også kan ta del i denne fantastiske hendelsen. Det er tydeligvis aldri for sent å danse ballett.