søndag, januar 24, 2021

«Hva gjør pakistanere i Norge?» – Nå svarer Kadafi Zaman

Mest lest nå

Under gårsdagens episode av «Norge bak fasaden» på TV 2, kunne seerne bevitne et sterkt verbalt angrep fra SIAN-medlem Fanny Bråten. Angrepet var rettet mot TV 2-reporter Kadafi Zaman.

– Du er jo pakistaner, er du ikke? Hva gjør pakistanere i Norge egentlig? Du er ikke flyktning, du. Og så skal dere plutselig ha sånne høye stillinger, sa Fanny Bråten fra talerstolen på en av markeringene til SIAN i fjor sommer.


Reaksjonene etter gårsdagens program har vært mange og sterke. De fleste fordømmer angrepet til Fanny Bråten. Og Kadafi selv, forteller at det hele føltes som et slag i ansiktet.

– Det er et slag i ansiktet. Jeg er på jobb som reporter og plutselig får jeg høre dette kun på grunn av min etniske bakgrunn, sier Zaman til TV 2.

Videre forteller reporteren at han er helt overveldet av all støtten han har mottatt det siste døgnet.

– Jeg har aldri opplevd at så mange har tatt kontakt. Det er folk fra hele landet, unge og gamle, som har skrevet til meg. Det er helt overveldende, sier Zaman.

Publiserte motsvar på Facebook

På Facebook har Kadafi Zaman nå publisert en video, til videoen skriver han:

«En sinna dame fra SIAN skrek og skjønte ikke hva pakistanere gjør i Norge. Vel, etter å ha jobbet og betalt masse skatt nyter vi livet i verdens beste land.»

I videoen hvor Kadafi står på ski sier han:

«Det var noen som spurte hva pakistanere gjør i Norge. Vet du hva? Vi står på ski, koser oss, nyter livet, nyter naturen.»

Innlegget til Kadafi har siden mandag ettermiddag fått tusenvis av reaksjoner og enormt mange ønsker å vise han sin støtte. Blant de mange hundre kommentarene som nå tikker inn på videoen kan man blant annet lese:

«Godt parert! Forferdelig det klippet med Fanny Bråtens angrep på deg, men jeg tror det førte til at flere forstod hva slags kjip organisasjon SIAN egentlig er.»

«I ditt arbeid gjør du en viktig og opplysende forskjell! Imponert Bror!»

«Dette er veldig bra (altså programmet!)! Stå på, Kadafi, dette er du rå på.»

Nedenfor kan du se det omtalte klippet av Kadafi Zaman – du må gjerne trykke på deleknappen for å vise din støtte til reporteren som utvilsomt møter mange fordommer og stigmatisering.

En sinna dame fra SIAN skrek og skjønte ikke hva pakistanere gjør i Norge. Vel, etter å ha jobbet og betalt masse skatt nyter vi livet i verdens beste land. 🇵🇰🇳🇴 #norgebakfasaden #tv2

Posted by Kadafi Zaman on Monday, January 11, 2021
Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter