Forsiden Hjernetrim Hvem tar det smarteste valget av disse 4 personene?

Hvem tar det smarteste valget av disse 4 personene?

-

Hver eneste dag tar vi en rekke avgjørelser og valg i livene våre. Og til syvende og sist er det vel summen av avgjørelser og valg vi tar som sier noe om hvem vi er.

Nedenfor skal du få en case, hvor valget du tar visst nok skal kunne si noe om personligheten din.

Av disse fire personene, hvem tar det beste valget etter din mening?

Dersom du valgte person 1

Du er en person som innfinner deg med hvordan situasjonen din er. Du bryr deg ikke nevneverdig mye om å gjøre noe for å endre situasjonen.

Personer som deg er konfliktsky, og ønsker å beholde ro og harmoniet. Du er en snill og ærlig person.

Dersom du valgte person 2

Du er en person som tar raske beslutninger. Kanskje ikke alltid like veloverveide og dine spontane valg fører ofte til at du velger feil. Du er en sta person som ofte havner i diskusjoner med andre mennesker.

Dersom du valgte person 3

Du er en strateg. Personer som deg er ikke redd for å ta en kamp, og du gir aldri opp. Sannsynligvis er du er person som lykkes innenfor økonomi og business. Avgjørelsene dine er stort sett riktig og kloke.

Dersom du valgte person 4

Du skyr ikke en krangel. Men kranglingen kan like så vel være med deg selv. Du blir ofte usikker på hva som egentlig er riktig avgjørelse og tar ofte beslutninger som de fleste andre ikke hadde gjort.

Slike «personlighetstester» må tolkes som det de er ment for, mest på gøy. Følte du allikevel at valget ditt traff i forhold til hvordan du ser på deg selv?

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .