Hjem Dyr Hver dag går hunden inn på kafeen og kjøper seg en kake – betaler på en helt spesiell måte

Hver dag går hunden inn på kafeen og kjøper seg en kake – betaler på en helt spesiell måte

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den sorte labradoren Nero bor på det tekniske instituttet i Monterrey Casanare i Colombia. Den smarte hunden har funnet sin egen måte å kjøpe godsaker på.

Nero ble adoptert av de ansatte ved instituttet. Han bor på skolen, til glede for både lærere og elever. Nero er veldig glad i godsaker. Derfor henger han alltid i kantinen når det er lunsjtid. Spesielt studentene er veldig glade i å gi Nero en liten matbit eller en bit av desserten sin. Og den søte hunden koser seg med alle godbitene.

Men så fikk studentene beskjed om at de måtte roe litt ned på all maten de ga Nero. De ansatte var redd for at Nero skulle bli i dårlig form av alt han spiste.

Tok saken i egne labber

Dette likte Nero svært dårlig. Plutselig ble det slutt på alle godbitene. Men Nero var en smart hund. Han hadde fått med seg at studentene leverte fra seg sedler i kassa i bytte mot mat og kaker. Da bestemte labradoren seg for å gjøre det samme.

Rett over gaten lå det en kafe. Nero labbet over dit. På veien plukket han med seg et grønt blad fra et tre. Så prøvde han å kjøpe seg en godbit i bytte mot bladet.

– En dag kom han plutselig inn med et blad i munnen, sier Angela Garcia Bernal til The Dodo, ifølge Daily Mail.

– Han logret med halen og lot meg forstå at han ville ha en kake, sier hun videre.

Flere ganger om dagen

– Nå kommer han innom hver dag, sier Gladys Barreto som jobber i kafeen.

– Han betaler alltid med et blad. Det har blitt hans daglige rutine, sier hun videre.

Noen dager kommer Nero innom flere ganger hver dag også. De ansatte på kafeen har nå fått beskjed om at han bare kan få to godsaker om dagen. Men har får så mye kos og kjærlighet han bare vil.

LES OGSÅ: Hunden ligger urørlig på gulvet : Men eieren blir lettet når han forstår hva som egentlig har skjedd

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com