onsdag, juli 15, 2020

Hver ettermiddag sitter hunden langs veien og venter på isbilen

Mest lest nå

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Det er endelig blitt sommer, temperaturene stiger og solen skinner. Vi koser oss i varmen, men av og til er det deilig å kjøle seg ned med en is. Det vil gjerne Mishka også, en tre år gammel alaskan malamute. Og jammen har ikke Mishka klart å bli bestevenn med mannen i isbilen.

Mishka bor i England sammen med familien sin. Hun har tykk pels, og blir fort veldig varm når solen steker og temperaturen stiger.

En dag, da hennes eier, Jesse Beadon, skulle kjøpe is av isbilen, syntes mannen i isbilen at Mishka var så søt at han bestemte seg for å gi henne en is. Dermed var det gjort.


Nå forteller Jesse at hver ettermiddag når Mishka hører musikken til isbilen, løper hun ut på fortauet for å få sin daglige is. Hun sitter på fortauet og venter, og når isbilen nærmer seg, begynner hun å bjeffe og logre vilt.

Foto: YouTube

Gleder seg til å møte Mishka

I England selger ikke isbilen bare småis. De selger også softis. Når isbilen stopper foran Mishka, går hun pent bort til luken og setter seg ned. Så venter hun tålmodig til mannen i luken har laget en liten softis i kjeks til henne. Så fort han sier vær så god, hopper hun opp og plasserer potene i luka. Så får hun slikke i seg isen sin.

Mannen i isbilen syns det er et hyggelig avbrekk i arbeidsdagen. Og han gleder seg hver dag til han kommer til Mishkas hus.

Foto: YouTube

17 millioner har sett videoen

Jesse bestemte seg en dag for å filme Mishka som ventet på isbilen. Videoen la hun ut på YouTube, og den har allerede blitt sett nesten 17 millioner ganger. Nesten 1000 har lagt igjen en kommentar til videoen.

– Yes! Alle malamuter absolutt elsker iskrem, skriver en.

– Ha ha, hun er så bortskjemt, skriver en annen.

– For en nydelig og veloppdragen hund, skriver en tredje.

Her kan du se videoen med Mishka og isbilen:

LES OGSÅ: Dyrlegen forteller familien at hunden må avlives – da sier 6-åringen noe vi aldri vil glemme

130,163FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter