in

«Hver gang vi møtes»-Chris om søsteren med utviklingshemming: – Jeg fikk tidlig ansvar for henne

holsten

I denne sesongen av «Hver gang vi møtes», får vi blant annet bli kjent med Chris Holsten (26). Han har vokst opp med en søster med sterk utviklingshemming, og han fikk tidlig ansvar for å ta vare på henne.

«Jeg merker med engang det blir prat om henne og vårt forhold og oppvekst så treffer det enn nerve hos meg», sier Chris til TV 2. Han forteller videre at han han fikk mye ansvar for søsteren Tessa da han vokste opp.

«Jeg synes det har vært helt magisk. Jeg fikk i en tidlig alder mye ansvar og ble hivd inn i en voksen rolle. Allerede fra tidlig alder lærte jeg av foreldrene mine å passe på henne. Skjære opp mat, dusje, eller hente vann var arbeidsoppgaver jeg måtte gjøre, og det lå intuitivt i meg og det har gjort noe med meg som person», sier han.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CHRIS HOLSTEN (@chrisholsten)

Vanskelig å snakke om følelser

Chris Holsten forteller at det ikke bare var enkelt å være med på «Hver gang vi møtes». Rund bordet satt også Tuva Syvertsen, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Odd Nordstoga, Linnea Dahle og Aslag Haugen. Artister som har turnert lenger enn Christ har levd.

Chris er heller ikke en fyr som utleverer seg selv i tide og utide.

«Jeg er ikke en fyr som er glad i å snakke om følelser og dype ting. Man skal virkelig hente fram alt og det gjør jeg såvidt med mine nærmeste til og med», sier Chris.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CHRIS HOLSTEN (@chrisholsten)

Ensom

Som artist og B-menneske, blir det mye sene kvelder og lange netter i musikkstudio på Chris. Det gjør at han har en ensom livsstil for tiden.

«Det blir litt ensomt og jeg funker best om natta, så man blir litt egoistisk» sier han.

På spørsmål om det er praktisk å være singel, svarer han:

«Jeg trives med å være alene akkurat nå.»

Nedenfor kan du høre hvordan det hørtes ut da Chris tok med seg bestefaren på scenen og sang «Ein farfar i livet». En låt han har fått mye ros for i ettertid. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Anne B.Ragde

Anne B. Ragde: – Nå vet jeg at jeg kan dø når som helst

Sykepleieren holder det livløse barnet i armene. Alle burde lese hvorfor hun gjør det!