torsdag, juli 29, 2021

Hver gang vi møtes kommer snart på skjermen igjen. Bettan: «Jeg gleder meg»

Mest lest nå

Et nytt år er like rundt hjørnet, og for dem som liker «Hver gang vi møtes» kan man glede seg til en ny sesong allerede 12. januar.

Suksessen til TV 2 skal i gang med sin 8.ende sesong, og i år får vi se en rekke flotte artister utfolde seg på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss.

Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen skal stå for årets underholdning og nå begynner artistene å glede seg til låtene deres skal vises på TV.


Elisabeth Andreassen har publiserte torsdag en promovideo for årets sesong på Instagram.

– Gleder meg til 12 januar, skriver hun til videoen.

 

View this post on Instagram

 

Gleder meg til 12 januar. @solheilo @mariahaukas @tommathisen @petterkatastrofe @lbremnes @trinerein @barderiksen @tv2_hgvm

A post shared by Elisabeth Andreassen (@bettan_official) on

Petter «Katastrofe» Kristiansen har tidligere uttalt at «Hver gang vi møtes» er et program som virkelig får utfordret artistene.

– Når jeg får en god magefølelse så pleier jeg å følge den. Å være med i «Hver gang vi møtes» gir meg godfølelsen i magen. Det er et musikkrelatert program som utfordrer oss artister i ulike retninger og jeg gleder meg til å tolke andres låter og høre dem tolke mine låter, sier «Katastrofe» i en pressemelding i følge Kampanje.

Premiere på TV 2 er lørdag 12. januar 2019 kl 20.00.

Er det flere som gleder seg til årets utgave av «Hver gang vi møtes»? Trykk i så fall på deleknappen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter