Forsiden Historier fra livet Hvit kvinne føder tre mørkhudede barn. Begrunnelsen er utrolig rørende

Hvit kvinne føder tre mørkhudede barn. Begrunnelsen er utrolig rørende

I 2017 bestemte amerikanske Aaron og Rachel Halbert seg for å bli adoptivforeldre. Men de ville ikke nøyes med å bare adoptere ett barn, de ønsket å adoptere to afroamerikanske barn som et hvitt par. Selv om det ikke høres rart ut og vi tross alt lever i 2017, var dette et stort skritt for paret – for med adopsjonen fulgte det både rasisme og mange fordommer.

Aaron og Rachel var klar over alle de hatefulle kommentarene de kunne forvente å få, men de var likevel fast bestemte på å adoptere barna og gi dem et trygt liv fylt med kjærlighet og varme.

Reklame

Tiden gikk, og til slutt kunne de endelig adoptere barna sine. Det var to søsken, en gutt og en jente, men det skulle vise seg å være en mentalt tøff reise for den lille familien – men likevel var gleden av å endelig kunne starte en familie svært stor.

Foto: Privat / Aaron Halbert

Rasistiske kommentarer

Selv om paret var glade for at de endelig hadde fått barn, måtte de være oppmerksomme på de hatefulle kommentarene de regnet med å få fra folk på gata, folk som uttrykte alvorlig rasisme mot barna. Aaron og Rachel bor i sørlige USA, hvor det fortsatt er store problemer med rasisme.

– Vi visste at et hvitt par med mørke barn ville fremprovosere sterke reaksjoner, spesielt her i sydstatene. Det er alltid en eldre hvit kvinne i køen i supermarkedet som ser på oss med ren avsky, eller en afroamerikansk mor som stirrer på oss og bare rister på hodet, forteller Aaron i et intervju med Washington Post.

Men paret tok det imidlertid ikke personlig. De visste at de ga barna sine et trygt og godt hjem og overøste dem med kjærlighet. De bryr seg ikke om hudfargen deres, og etterhvert bestemte de seg for at de ville ha et barn til.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

Ettersom Rachel hadde store problemer med å bli gravid valgte de i stedet at hun skulle få et embryo implantert.

Paret fant to embryoer fra et par afroamerikanske tvillinger – som hadde ligget nedfrosset i mer enn 15 år. Det var viktig for paret at deres adoptivbarn og de nye barna skulle føle seg som søsken – og at de hadde samme etniske bakgrunn.

Foto: Privat / Aaron Halbert

Rachel og Aron fant til sist en lege som kunne hjelpe dem, og som forsto hvorfor det var så viktig for dem at de hadde afroamerikanske embryoer.

Da de senere besøkte sin egen lege i Honduras for å se hvordan det var med deres små embryoer, fikk de en liten uventet overraskelse. Et av embryoene var delt i to.

Foto: Privat / Aaron Halbert

Etter litt diskusjon frem og tilbake bestemte paret seg likevel for å implantere embryoene. Og i stedet for å være gravid med tvillinger, var Rachel nå gravid med trillinger!

Heldigvis forløp hele svangerskapet og fødselen uten noen form for komplikasjoner, og nå har Rachel og Aron en vakker liten familie – med fem mørkhudede brødre og søstre som alle elsker hverandre betingelsesløst.

Denne familiens historie er veldig inspirerende. I disse vanskelige tider, når folk fortsatt er rasistiske og ikke kan la vær å påpeke hudfargen – selv på små barn – så viser familien likevel at kjærlighet og medmenneskelighet er grenseoverskridende og uovervinnelig. Del og lik hvis du er enig.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT