lørdag, februar 22, 2020
Nyttig Hvitløkstrikset som faktisk virker - tar av på nettet

Hvitløkstrikset som faktisk virker – tar av på nettet

-

De fleste som har prøvd å skrelle et fedd hvitløk vet hvor vanskelig det kan være, og til tross for utallige videoer og artikler på nettet om hvordan man kan gjøre det best er det likevel lite som har vært spesielt effektiv. Før nå.

For nå har en Twitterbruker som kaller seg «VpestilenZ» nemlig publisert en video med en skrelleteknikk som ikke bare er forbløffende enkel – den virker faktisk også.

Teknikken går ganske enkelt ut på at man holder den hele hvitløken i den ene hånden, mens man stikker en kniv inn i hvert enkelt fedd og vrir det løs fra belgen de sitter i. På denne måten slipper man masse løst skrell over det hele, og man unngår å få fingrene fulle av stinkende hvitløksaft.

Som med det meste annet her i verden krever det litt øvelse får teknikken sitter 100%, men i forhold til gevinsten det gir er det virkelig verdt det.

Nå hylles VpestilenZ av andre Twitterbrukere verden over, og videoen har så langt hatt mer enn 23 millioner visninger – og kommentarene bekrefter at teknikken faktisk virker.

Du kan selv se hvordan det gjøres i videoen nedenfor, og del gjerne artikkelen slik at andre også kan ha glede av å lære dette. Genialt, synes du ikke?

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Fireåringer savnet fra barnehage – politiet ber om din hjelp

Fire barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Nesodden kommune. Nå ber politiet om hjelp.  Alle barne er fem år gamle og skal...

Den hjerteskjærende videoen av 9-åringen går verden rundt – dette er konsekvensene av mobbing

En fortvilet småbarnsmor delte denne uken en video av sin ni år gamle sønn. Quaden (9) opplever daglig mobbing og ønsker ikke lenger å...

Derfor må du ikke bygge egne varder på fjellet – forsker sjokkert over den norske fjellheimen

Er du en av dem som bygger varder når du går på fjelltur? Du er i så fall ikke alene, og dette må det...