søndag, juni 13, 2021

Hvor du satt i bilen under bilferier som liten, kan avsløre noe viktig om deg som voksen

Mest lest nå

Det skal godt gjøres å ha vokst opp i Norge og ha sluppet unna bilferier som liten, men du har i alle fall vært i en bil når du var yngre.

Men husker hvor du hadde din ‘faste’ plass i baksetet? Bak sjåføren, eller kanskje på motsatt side eller var du så uheldig at du alltid var dritten i midten? Med nærmest ingen beinplass, ingen setelomme å putte tingene dine i og omringet av søsken som var utålmodig og rastløse?


Ikke dritten i midten for evig

Vel, en stor undersøkelse utført av Škoda mener å ha funnet ut at om du satt i midten som liten, er det store odds for at du opplever stor suksess i karrieren din som voksen.

Škoda melder at 90 prosent av menneskene som deltok i undersøkelsen som var i direktørstillinger, kunne huske at de alltid måtte sitte i midten når de var små.

Det samme gjaldt 72 prosent av de som eide egne bedrifter og 62 prosent av de i daglig leder-stillinger.

Reflekterer personligheten

Ikke så rart når man tenker litt på det. Det å sitte i midten krever tålmodighet, forhandlingsferdigheter, å kunne koble helt ut og velge kampene sine med omhu.

Barnepsykolog Laverne Antrobus forklarer funnet på følgende måte:

– Mye kan avsløres når alle sitter sammen med begrenset plass. Det er fascinerende å se hvordan det å sitte en bestemt plass i baksete, ofte over flere år, kan påvirke eller reflektere personligheten vår, sier Antrobus i et presseskriv.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter