in

Hvordan blir du kvitt neglelakk?

neglelakk

Neglelakk kan være vondt å fjerne. Det virker som at hver gang du prøver å ta den av, så smører den seg over fingrene og neglene dine. I dette blogginnlegget skal vi diskutere flere metoder som du kan bruke for å bli kvitt neglelakken. 

Noen er lettere enn andre, men alle fungerer bra. Det å fjerne neglelakk trenger ikke være så vanskelig som mange skal ha det til. Len deg tilbake, pust ut og les nøye gjennom disse tipsene for å se hvordan du kan gjøre det. 


Aceton

En måte å fjerne neglelakk på er å bruke aceton. Aceton er et sterkt kjemikalie, så du bør være forsiktig når du bruker det. Det kan føre til at neglene dine blir sprø og tørre. For å bruke aceton, bløtlegg en bomullsdott i acetonen og legg den deretter på neglen. Hold den der i noen sekunder og fjern deretter bomullsdotten. Gjenta denne prosessen til neglelakken er borte.

Alkohol

En annen måte å fjerne neglelakk på er å bruke alkohol. Alkohol er ikke så hardt som aceton, så det er et godt alternativ hvis du ikke vil bruke aceton. For å bruke alkohol, bløtlegg en bomullsdott i alkoholen og legg den deretter på neglen. Hold den der i noen sekunder og fjern deretter bomullsdotten. Gjenta denne prosessen til neglelakken er borte.

Såpe og vann

Hvis du ikke har aceton eller alkohol, kan du også fjerne neglelakken med såpe og vann. For å gjøre dette, bløtlegg neglene i såpevann i noen minutter. Bruk deretter en børste til å skrubbe lakk av neglene. Skyll neglene med rent vann når du er ferdig.

Puter for neglelakkfjerning

Hvis du ikke vil bruke kjemikalier eller såpe og vann, kan du også bruke neglelakkfjerner for å fjerne neglelakken. Puter for neglelakkfjerning er tilgjengelig på de fleste apotek, og de er veldig enkle å bruke. Bare gni puten på neglene til lakken løsner.

Sammendrag

Det er flere måter du kan fjerne neglelakk på. Noen metoder er tøffere enn andre, men de fungerer alle bra. Hvis du ikke har aceton eller alkohol, kan du også bruke såpe og vann eller neglelakkfjerner. Uansett hvilken metode du velger, sørg for å skylle neglene med rent vann når du er ferdig.

Neglelakk kan oppleves som vanskelig å fjerne, men smører du deg med tålmodig og følger de riktige stegene, går det helt fint.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Klarer du å se uglen i dette bildet? Hvor lang tid brukte du?

lise klaveness

Får anerkjennelse etter modig og direkte tale til Fifa