in ,

Hyacinth fra «Høy på pæra» har fylt 92 – se hvordan hun ser ut i dag

Hyacinth Bucket

17 februar feirer Patricia Routledge fødselsdag nummer 93. Du husker henne gjerne som Hyacinth Bucket fra den populære tv-serien «Høy på pæra»?

Den britiske skuespilleren har spilt en rekke forskjellige serier og filmer gjennom sin 50 år lange karrière, men for oss nordmenn er det nok rollen som Hyacinth Bucket i «Høy på pæra» hun er mest kjent for.

Serien som gikk på TV-Norge fra 1992 handler om den middelaldrende kvinnen Hyacinth Bucket. Målet hennes med livet er å fremstå så vellykket som mulig. Hun forsøker å imponere venner, overklassen og generelt alle hun møter om at hun er mer velstående og suksessfull enn hun egentlig er.

Bucket er det man kan kalle for en ekte snobb, og den falske fasaden skaper ofte problemer i hverdagen for henne og den tålmodige ektemannen Richard. Men for noen morsomme situasjoner det oppstår!

Serien som ble laget over fem sesonger er kåret til en av de beste komiseriene i Storbritannia og ble også en suksess her i Norge. Da serien gikk på norske tv-skjermer var Patricia i 60-årene.

Nå bikker hun snart 93 år og holder seg stadig godt.

Slik husker vi henne fra serien

Og ingen kan si at ikke Patricia holder seg godt!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

tornefuglene

Husker du Tornefuglene? Slik ser skuespillerne ut – 39 år etter suksessen

Rune Bratseth forteller om hjerneslaget i «Legends of the Bundesliga»