lørdag, januar 16, 2021

Hyacinth fra «Høy på pæra» har fylt 91 – se hvordan hun ser ut i dag

Mest lest nå

I februar feiret Patricia Routledge fødselsdag nummer 91. Du husker henne gjerne som Hyacinth Bucket fra den populære tv-serien «Høy på pæra»?

Den britiske skuespilleren har spilt en rekke forskjellige serier og filmer gjennom sin 50 år lange karrière, men for oss nordmenn er det nok rollen som Hyacinth Bucket i «Høy på pæra» hun er mest kjent for.

Serien som gikk på TV-Norge fra 1992 handler om den middelaldrende kvinnen Hyacinth Bucket. Målet hennes med livet er å fremstå så vellykket som mulig. Hun forsøker å imponere venner, overklassen og generelt alle hun møter om at hun er mer velstående og suksessfull enn hun egentlig er.


Bucket er det man kan kalle for en ekte snobb, og den falske fasaden skaper ofte problemer i hverdagen for henne og den tålmodige ektemannen Richard. Men for noen morsomme situasjoner det oppstår!

Serien som ble laget over fem sesonger er kåret til en av de beste komiseriene i Storbritannia og ble også en suksess her i Norge. Da serien gikk på norske tv-skjermer var Patricia i 60-årene.

Nå har hun bikket 90 år og holder seg stadig godt.

Slik husker vi henne fra serien

Og ingen kan si at ikke Patricia holder seg godt!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter