Kona og barna hadde sovnet tidlig. Han så frem til en kveld helt alene med film og snaks. Men så innså han plutselig en ting.

Kona, Adele Barbaro, som driver bloggen «The Real Mumma», hadde tatt vare på deres syke datter hele dagen. Hun hadde nesten ikke sovet på tre døgn. Likevel holdt hun huset ryddig, lagde middag til hele familien og sørget for at alle hadde rene klær. Det skriver nettsiden Faith Tap.

Mannen hennes skulle akkurat hente seg litt Nutella på kjøkkenet og sette på en film, da han kikket seg rundt og så hvor rent og ryddig det var, enda både datteren og kona hadde vært syke de siste dagene. I stedet for å kose seg foran TV-en satt han seg ned og skrev et innlegg på konas Facebook-side.

Foto: Facebook/Adele Barbaro- The Real Mumma

Skulle bare ta en liten lur

Der hyller han kona som gjør nesten alt i huset i tillegg til at hun jobber hjemmefra som skribent. Han skriver at akkurat den kvelden var hun så sliten, og også syk, at hun sovnet med en gang hodet traff puten. Hun skulle bare ta en liten lur, for hun måtte opp og rydde og vaske kjøkkenet og fikse lunsj til dagen etter.

LES OGSÅ
43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : "dette bør du vite om utbrenthet"

Og her stod han og tenkte på at han skulle slappe av med en film mens hans kones siste tanke før hun sovnet var at hun måtte vaske kjøkkenet og fikse lunsj.

Foto: Facebook/Adele Barbaro- The Real Mumma

Følte seg skyldig

Han skriver videre at han plutselig følte seg veldig skyldig siden hans kones førsteprioritet alltid var familien og at hun nesten aldri fikk nok hvile selv.

«Så i stedet har jeg skrevet dette innlegget for å fortelle dere alle at bak bloggen, vitsene, anbefalingene, anmeldelsene og giveaways-ene er det en ekte person og hun er en helt fantastisk kvinne som jeg beundrer. Nå skal jeg vaske kjøkkenet, og så skal jeg se om det er noe mer jeg kan gjøre i huset som kan gjøre dagen hennes i morgen litt enklere for henne», skriver han.

Foto: Facebook/Adele Barbaro- The Real Mumma

Gikk viralt

Da Adele våknet opp neste morgen, hadde Facebook-innlegget allerede gått viralt.

Og hva Adele likte best av de fine ordene og det rene kjøkkenet, er ikke lett å si. Men la oss håpe hun våkner flere ganger til begge deler. Det fortjener hun.