in , ,

Hysterisk tilbakeblikk: Harald Rønneberg blir overrasket med nakenyoga – Forteller pinlig detalj fra innspillingen

Harald Rønneberg

Mange av oss savner «Senkveld» med Thomas og Harald. Derfor har vi funnet frem, kanskje det morsomste, øyeblikket fra programmet. Nemlig da Rønneberg måtte delta på nakenyoga.

Thomas og Harald var programledere for «Senkveld» fra 2003 til 2018. Siden de ga seg, har ingen av dem vært særlig mye på tv-skjermen. Da siste program var sendt, var det tydelig at Harald hadde veldig blandede følelser. Her er hva han skrev på Instagram da:

«Med fare for å bli litt klissete her nå, så vil 2018 alltid ha en veldig spesiell plass i hjertet mitt. Året da vi takket av etter 15 eventyrlige år med Senkveld med Thomas og Harald. Et livsverk som har blitt en stor del av vår identitet. Og det er jo først når vi får det litt på avstand vi skjønner hvor unikt det hele har vært. Hvor heldige vi var som fikk muligheten i 2003 etter @idolnorge og hvordan Norge tok oss imot med åpne armer; All galskapen, alle øyeblikkene, alle gjestene, alle de nydelige menneskene vi har jobbet med, de fantastiske familiene våre og alle de syke opplevelsene vi fikk være med på. Og ikke minst den evige takknemligheten over å få komme hjem i stua di fredag etter fredag etter fredag. 435 ganger for å være eksakt. Så igjen tusen takk!»


Den pinlige detaljen

I arkivet av morsomme påfunn Thomas og Harald gjorde under sine 15 år med Senkveld er det haugevis å ta av. Men den scenen som kanskje skapte mest latter i de mange tusen norske hjem var da Harald måtte delta på såkalt nakenyoga. Et konsept som gikk på at han nettopp måtte være med på en yogatime, naken, sammen med andre menn.

LES OGSÅ: Dette gjør Harald Rønneberg etter Senkveld

En detalj som ikke kom frem under sendingen, var en historie som Harald Rønneberg har fortalt i etterkant under en mimrestund fra karrieren på TV 2.

I intervjuet forteller han et særdeles pinlig minne fra den aktuelle innspillingen.

– Et veldig klart øyeblikk jeg har fra den der, er da jeg skjønner at jeg skal inn og stå bak han der instruktøren, Nicolas, nettopp.. Også kommer jeg inn, og jeg har aldri stått bak en naken mann før jeg. Også husker at «mine ting» kom borti hans stump, også tenkte jeg at «oi – han er litt kald på stumpen!»

Du kan gjenoppleve det hysteriske øyeblikket i klippet nedenfor – like morsomt den dag i dag!

LES OGSÅ: Harald Rønneberg fyller år – deler viktig beskjed på bursdagen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette gjør Prinsesse Astrids datter: – Veldig naturlig for meg

Thor Haavik

Thor Haavik ble rørt av denne overraskelsen: – Hvem har gjort dette?