lørdag, juni 12, 2021

I 1955 fant denne mannen en iskald baby – 58 år senere kan han knapt tro hvem som ringer

Mest lest nå

Den 22. september 1955 var Dave Hickman 14 år gammel. Tenåringen var ute i skogen sammen med sin bestefar da han plutselig hørte en merkelig lyd. Det kunne nesten høres ut som et dyr som knurret.

Dave og bestefaren som var i skogen for å jakte, måtte naturligvis finne ut hva det var som laget denne lyden. Resten av historien er nesten for rystende til å være sann.

De fulgte lyden og kunne knapt tro sine egne øyne da de oppdaget hva som laget lyden. Den lille babyen var pakket inn i et håndkle. Blå på leppene, våt og iskald. Her måtte det handles raskt! 


Dave og bestefaren tok med seg babyen og fikk bragt henne i all hast til nærmeste legekontor. Myndighetene tok seg av jenta som fikk navnet Roseann Wayne. 

Saken om en 14 år gammel gutt som reddet den lille babyjenta fra en sikker død ble førstesidestoff over hele USA. Men historien var ikke ferdig der. 

Daves største ønske var at familien skulle ta seg av Roseann. Men av uklare omstendigheter skjedde ikke det. Jenta skulle adopteres av en annen familie. Dave måtte derfor ta farvel med sin lille «søster» uten å få vite hvilke familie hun skulle vokse opp hos.

Dave klarte ikke å slutte å tenke på hvor det hadde blitt av Roseann eller hvordan det gikk med henne. I 58 år forsøkte han å finne ut av hvor hun befant seg, uten resultat.

Så i 2013 ringte telefon til Dave. Det var sheriffen som ringte. Dave ble slått i bakken. Sheriffen hadde sporet opp Roseann og hun ville møte Dave!

I klippet nedenfor kan du se hvordan det gikk da Dave og Roseann ble gjenforent, 58 år etter at Dave reddet den lille jentas liv.

LES OGSÅ: Mor trodde Oscar hadde vannkopper. Sannheten var så utrolig mye verre

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter