Forsiden Historier fra livet I 1977 reddet hun en forbrent baby. 38 år senere ser hun...

I 1977 reddet hun en forbrent baby. 38 år senere ser hun et bilde på Facebook som gir henne frysninger

Da Amanda Scarpinati var 3 måneder gammel, ramlet hun av sofaen og landet på en varmeovn. Den lille babyen ble kraftig forbrent og måtte gjennomgå en rekke operasjoner gjennom oppveksten sin.

Hun tilbragte mye tid på sykehuset Albany Medical Center hvor hun ble tatt vare på av sykepleieren Sue Berger. Hun hadde ansvaret for å skifte bandasjer og gi omsorg til Amanda mens hun var innlagt i 1977.

Da Amanda var blitt så bra at hun kunne slippes ut av sykehuset, fikk hun med seg fotografier av tiden hun hadde tilbragt der. Siden den gang har Amanda hatt et ønske om å treffe igjen sykepleieren hun bare har sett på gamle bilder.

Reklame

Foto: Facebook/AmandaScarpinati

Ble mobbet gjennom oppveksten 

Amanda ble dessverre utsatt for endeløs mobbing gjennom hele hennes barndom på grunn av brannskadene.

«Å vokse opp som et barn var tøft. Jeg ble stadig mobbet og plaget på grunn av brannmerkene,» forteller Amanda til nyhetsbyrå AP.

Amanda håpet at en dag ville hun kunne finne sykepleieren som hadde trøstet og tatt vare på henne i den vanskelige tiden.

Brukte Facebook for å finne henne

Amanda var fast bestemt. Hun ville finne sykepleieren. Hun publiserte derfor et innlegg på Facebook med bilder og etterlysning av kvinnen som hadde hjulpet henne som baby.

LES OGSÅ
2 år gammel gutt mistet livet da han spiste den populære frukten. Foreldre bør unngå dette!

Hun skrev: «Jeg vil gjerne vite navnet hennes og muligens få en sjanse til å snakke med henne og møte henne. Vennligst del, du vet aldri hvem innlegget kan nå.»

Foto: Facebook/AmandaScarpinati

Innlegget til Amanda spredde seg som ild i tørt gress og neste dag fikk hun meldingen hun lenge hadde ventet på.

Angela Leary, som hadde jobbet som sykepleier på sykehuset samme år, gjenkjente hennes kollega Susan Berger. Susan var 21 på den tiden og hadde nettopp avsluttet college.

Ikke lenge etter, hadde paret en følelsesladet gjenforening etter 38 år. Vi ble så rørt av bildene du kan se i videoklippet nedenfor. Av og til er ikke verden særlig stor! 

LES OGSÅ: Dette bildet skaper diskusjon – Hva ser du? En strand eller en dør?

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT