Hjem Historier fra livet I 20 år pleiet hun sin syke mann – da ektemannen sovnet inn fikk hun sin livs overraskelse av sønnen

I 20 år pleiet hun sin syke mann – da ektemannen sovnet inn fikk hun sin livs overraskelse av sønnen

Del
X

Carla Brooks er et ekte eksempel på hvordan man hedrer ekteskapsløftet om «i gode og vonde dager.»

For 20 år siden fikk mannen hennes, Karl, et slag. Han ble fullstendig pleietrengende, og den oppgaven var det Carla som tok seg av.

Da Karl døde ifjor ble det et tomrom for Carla. I 20 år hadde hun brukt all sin tid og energi på å ta seg av mannen, nå var han borte. Livet føltes plutselig meningsløst. Da fikk sønnen hennes, Barton Brooks, en nydelig ide.

Magasinet People skriver at Barton en dag bladde gjennom gamle familiealbum. Han oppdaget da at moren hadde vært svært glad i å reise før faren hans fikk slag. Det var da han fikk den gode tanken. Han ville invitere moren sin med på reiser. Nøyaktig 20 av dem. En reise for hvert år hun hadde dedikert til pleie av mannen sin.

Foto: Bartoonbrooks/Instagram

Barton har publisert mange bilder av de 20 reisene deres på Instagram og skriver:

«En dag ringte jeg henne og spurte om hun hadde noen planer den dagen. Dagsplanen hennes besto av å skulle besøke noen venner og ta seg en liten lur. Hun ble så glad da jeg inviterte henne til å utsette de planene og heller dra til Paris med meg den dagen!» 

Foto: Bartoonbrooks/Instagram

Men Carla ante ikke da at det ikke skulle ende med Paris. I flere måneder tok sønnen moren sin med seg rundt verden. De dro blant annet til nevnte Paris, London, Barcelona og Roma. Sønnen ville gi noe tilbake for alle årene moren hadde tatt vare på faren.

Foto: Bartoonbrooks/Instagram

Barton har også et viktig budskap med historien sin: aldri ta dem rundt deg for gitt. 

Foto: Bartoonbrooks/Instagram

En dag er de her ikke lenger. 

Foto: Bartoonbrooks/Instagram

Bruk tiden nå – skap minner sammen. 

Foto: Bartoonbrooks/Instagram
Foto: Bartoonbrooks/Instagram

Var ikke dette en fantastisk fin gave å gi til sin mor? Vi kan ikke ta noe for gitt, og vi vet aldri hvor lenge vi får ha dem vi er glad i. Del gjerne artikkelen og inspirerer andre til å bruke mer tid sammen med sine nærmeste!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com