Dyr I 2009 reddet denne familien en skadet ekornbaby -...

I 2009 reddet denne familien en skadet ekornbaby – 8 år senere får de en unik tilbakebetaling

-

- Reklame -

At det finnes mange utrolige historier om hvor sterke bånd mennesker og dyr kan knytte er ikke noe nytt. Men en historie som denne har vi ikke vært borti før. 

I 2009 var Brantly Harrison og familien hennes på tur i skogen da de fant en liten ekornbaby som var i ferd med å dø etter å ha blitt angrepet av et rovdyr. Sannsynligvis en ugle. På dette tidspunktet ante nok ikke familien at dette ekornet skulle bli en familievenn gjennom de neste årene.

Familien tok med seg ekornet hjem. De stelte det og sørget for at det hadde vann og mat slik at dyret ble frisk og skadene leget. De ga henne navnet Bella.

Bella ble raskt populær blant familiemedlemmene. Ikke så rart, hvor mange kan egentlig si at de har hatt et ekorn til kjæledyr?

Men Bella ble bedre og bedre etter skadene sine og var til slutt helt frisk. Det var da på tide å slippe henne tilbake til naturen hvor ekorn hører hjemme. Det var med tungt hjerte, men familien visste at hun ville ha et bedre liv i sine naturlige omgivelser, skriver britiske Metro.

Noen år senere banket det på vinduet

Familien hadde nok ingen håp om at de noen gang skulle se Bella igjen. Men så, flere år senere, hørte familien en svak banking på vinduet. Og utenfor sto et fullvoksent ekorn; Bella var tilbake!

Bella kom nå stadig innom familiens hus. Det var akkurat som om hun prøvde å fortelle dem noe.

Hvorfor hadde Bella ventet i flere år før hun oppsøkte familien som reddet henne som baby? Familien var sikker på at det var noe hun ville fortelle dem.

En dag oppdaget de at Bella hadde skadet foten sin. De ga henne derfor antibiotika og lagde en lun fin plass på en låve hvor hun kunne ligge mens hun skulle bli bedre. Neste dag da familien gikk til låven for å se til Bella oppdaget de hva hun sannsynligvis hadde forsøkt å formidle.

Sammen med henne lå det nå tre små ekornbabyer!

Dette må være en av de søteste historiene vi har hørt på lang tid! Del den gjerne videre om du også ble rørt av forholdet mellom ekornet og denne familien! 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...

Bjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Bjørn Einar Romøren (38) er i Tyskland for å få strålebehandling mot kreften. Den tidligere skihopperen er veldig positiv...