lørdag, desember 7, 2019
Historier fra livet I 70 år trodde hun at datteren sin var...

I 70 år trodde hun at datteren sin var død – det var hun ikke

-

Da Genevieve var 18 år ble hun mamma til en nydelig liten jente. Året var 1949 og det var ikke akseptert at en ung, ugift kvinne ble med barn. Derfor tok legen som var tilstede når Genevieve fødte,  barnet fra henne og fortalte henne at barnet var dødt.

Foto: Youtube

Den nybakte mammaen fikk ikke en gang holde babyen sin. » Når jeg sa til legen at jeg ville se barnet mitt, fortalte hun meg at datteren min var død», forteller Genevieve til Fox News.

Genevieve fikk ikke flere barn. Nå er hun 88 år og bor alene i Nord Tampa, Florida. Den eneste gjenlevende av en søskenflokk på åtte. Hun føler seg ofte ensom.

Men en dag skulle hun få en stor overraskelse..

Foto YouTube

Mange mil borte fra Genevieve bor Connie. Connie får noen DNA-tester sett til jul.

Grunnen til den spesielle julegaven var at Connie hadde blitt adoptert som nyfødt av en familie i California. Fra hun var fem år hadde hun lurt fælt på hvem som var hennes biologiske mor. 

Da hun ble eldre gjorde hun mye for å finne ut av dette. Og etter flere etterlysninger kjente niesen til Genevieve henne igjen som Connies biologiske mor og kunne fortelle henne den gledelige nyheten – hennes datter levde og ville treffe henne.

Møtet mellom de to ble vært følelsesfullt og den gamle damen føler seg ikke lenger så alene i denne verden. Hun har endelig fått sin datter tilbake. Og ikke nok med det, hun har både barnebarn og oldebarn.

For en gave – se det rørende treffet i videoen under. En nydelig historie, som endte så godt til slutt.

https://www.youtube.com/watch?v=Xc8r_No4SFM

 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...