torsdag, februar 20, 2020
Viralt I begynnelsen ville ikke toåringen danse overhodet - men...

I begynnelsen ville ikke toåringen danse overhodet – men så løsnet det så til de grader. Se den elleville dansevideoen

-

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, alle, uansett alder, kan få fullstendig jernteppe og sceneskrekk når det virkelig gjelder og man skal opptre. Noe som skjedde for denne toårige danseren da hun skulle vise frem sine dansekunnskaper for en fullsatt sal.

I begynnelsen viste hun med all tydelighet at dette var ikke noe hun hadde lyst til å være med på, men så fikk hun øye på noen kjente blant publikum – og det hele løsnet for henne.

Siden det var første gangen for de fleste av danserne ble danselæreren med ut på scenen, både som støtte og for å hjelpe de håpefulle små med å huske trinnene, men ikke lenge etter fant den lille piken ut hun klarte seg fint på egenhånd. Til publikums store begeistring.

Foto: skjermdump Youtube

Plutselig forsvant alt som kunne minne om noen som helst form for sceneskrekk, og toåringen presenterte et soloshow av dimensjoner. Alt sammen mens de andre i dansegruppen ufortrødent fortsatte med det de hadde øvd på.

Selv om noen av de andre små jentene kastet noen blikk på piken, der hun danset i vei på egenhånd, var det ingen som avbrøt henne, og hun fikk lov å danse ferdig.

All honnør også til danselæreren som lot henne holde på, det viktigste var tydeligvis ikke hva hun danset, men at hun fikk uttrykke sin danseglede som hun selv ville. Så kan koreografi og slike ting komme senere.

Alle de danseglade pikene er kledd i fantastisk flotte kjoler og dansesko. Og selv om en av dem tydeligvis starter tidlig med en solokarriere, er det ingenting å si på innsatsen til noen av dem.

Når man utviser en slik iver i allerede så ung alder, er det bare å glede seg til når disse fantastiske danserne blir større.

Heldigvis for oss som ikke var tilstede i salen ble den utrolige danseoppvisningen foreviget på video, og du kan selv se forestillingen i videoen nedenfor.

Er de ikke herlige? Og det blir ikke mindre spektakulært når en av de små pikene bestemmer seg for å kjøre sitt eget lille soloshow på scenen. Heldigvis for oss ble det hele filmet, så vi også kan nyte synet av de flotte danserne. Del og lik gjerne videoen du også, så flere kan ta del i de smås store danseglede.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...