28. oktober døde forfatteren Vera Micaelsen. Hun ble så alt for ung, bare 43 år. I dag ble hun gravlagt i Skedsmo kirke. 

Vera Micaelsen har kjempet en årelang kamp mot kreften. En kamp som tok slutt 28. oktober. Forfatteren etterlater seg ektemannen Atle Knudsen og barna Selma (20), Ylva (19) og Milla (16).

«Livet er kort, men kjærligheten er stor»

Like før sin død publiserte NRK-profilen en siste melding på sosiale medier. På Facebook oppfordret hun alle til å gi plass til kjærlighet i livene sine.

«Jeg håper at dere i egne liv velger å være rause og tålmodige med hverandre. At dere danser og synger og fyrer i peisen mer enn dere egentlig tør. At dere velger kjærligheten, og elsker hverandre med alle krefter. For livet er kort, men kjærligheten er stor hvis dere lar den ta plass. Tusen takk for alt», skrev hun.

 

View this post on Instagram

 

Maneten, Munch, katten, ugla og Enhjørningen.

A post shared by Vera Micaelsen (@veramicaelsen) on

Gravlagt i dag 

I dag ble Vera gravlagt i Skedsmo kirke, skriver Se og Hør. Et sterkt øyeblikk var da ektemannen Atle Knudsen sa sine siste ord til sin kjære kone.

– Vi gråt masse, vi kyssa og vi lo helt til det siste. Hun sa vi hadde ledd så voldsomt sammen, og at vi hadde hatt så mange fine prosjekter sammen. Vera ga meg hånda si for 22 år siden. Hun tok den hardt, og sa at hun synes det var fint å være sammen med meg og at vi skulle være kjærester. Jeg var i begynnelsen litt vond å be, og syntes det var litt pågående, sa han i følge Se og Hør.

Videre kunne han fortelle om deres siste samtale:

– I den siste samtalen jeg og Vera hadde sammen, før hun sovnet, snakket vi om hvor fint vi hadde hatt det, om alle tingene vi hadde gjort, om de fantastiske barna våre og om at vi hadde snakket om alt. Om at vi ikke hadde noe usagt eller hemmelig mellom oss.

Våre tanker går til venner og familie. Det er godt å høre ektemannen fortelle om et liv fylt av kjærlighet, latter og humor. Nedenfor kan du se et innslag av begivenheten. Send gjerne dine kondolanser til familien i kommentarfeltet vårt på Facebook. 

Loading…