Hjem Kjendisnytt I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

«Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn.»

Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram i dag hvor han gratulerer sin gode venn med 50-årsdagen.

«Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn og partner å oppleve dette unike eventyret med🙏🏼 Gratulerer så mye med dagen herlige, generøse og morsomme, Nummis!
Helt absurd at du fyller 50
😃», skriver Harald Rønneberg.

Sammen med teksten har han publisert flere bilder av de to. (Trykk på pilene i Instagram-innlegget nedenfor for å bla i bildene)

Thomas Numme svarer

Og Thomas Numme har selvfølgelig tatt seg tid til å svare på gratulasjonen.

«Tusen takk, kjære Harald! Og så sykt gøy vi har hatt det. ❤️», skriver han kommentarfeltet.

Svært mange kommenterer nå innlegget og gratulerer Thomas med bursdagen. Det levner liten tvil om at mange savner å se de to sammen på skjermen, noe som kommer til uttrykk i kommentarfeltet.

15 år med Senkveld

Thomas og Harald var programledere for «Senkveld» fra 2003 til 2018. Da siste program var sendt, var det tydelig at Harald hadde veldig blandede følelser. Her er hva han skrev på Instagram da:

LES OGSÅ: Dette gjør Harald Rønneberg etter Senkveld

«Med fare for å bli litt klissete her nå, så vil 2018 alltid ha en veldig spesiell plass i hjertet mitt. Året da vi takket av etter 15 eventyrlige år med Senkveld med Thomas og Harald. Et livsverk som har blitt en stor del av vår identitet. Og det er jo først når vi får det litt på avstand vi skjønner hvor unikt det hele har vært. Hvor heldige vi var som fikk muligheten i 2003 etter @idolnorge og hvordan Norge tok oss imot med åpne armer; All galskapen, alle øyeblikkene, alle gjestene, alle de nydelige menneskene vi har jobbet med, de fantastiske familiene våre og alle de syke opplevelsene vi fikk være med på. Og ikke minst den evige takknemligheten over å få komme hjem i stua di fredag etter fredag etter fredag. 435 ganger for å være eksakt. Så igjen tusen takk!»

For noen herlige typer disse to er! Vi gratulerer Thomas så mye med de 50 – utrolig hvor tiden går! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com