Hjem Kjendisnytt I dag gifter Merete Lingjærde seg. Hun gir blaffen i rynkene: – Jeg har ikke tenkt å ommøblere på ansiktet mitt

I dag gifter Merete Lingjærde seg. Hun gir blaffen i rynkene: – Jeg har ikke tenkt å ommøblere på ansiktet mitt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For 10 måneder siden gikk Merete Lingjærde (59), kjent fra dommerpanelet i «Skal vi Danse», på en Tinder-date. I dag skal de gifte seg.

Etter å ha vært singel i seks år, bestemte «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (57) seg for at hun var klar for et seriøst forhold igjen. Da hun omsider gikk på en date ble det full klaff med en gang.

– Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helgen etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sier Merete, og legger til at hun er like forelsket som en 16-åring.

Like før jul kom nyheten om at dansedommeren hadde forlovet seg med kjæresten Anders Mørk. Frieriet fant sted 1. oktober på Norefjell like utenfor Oslo, hvor paret også hadde sin første date.

Allerede en helg etter at de møttes inviterte Anders henne med på hytta på Norefjell.

– Vi ble sammen den helgen, og siden har vi ikke vært fra hverandre, forteller Anders til KK.

Er du ikke for gammel?

Merete lar seg ikke stoppe av fordommer og kommentarer om hvorvidt det er passende for en kvinne i hennes alder.

– Jeg visste ikke at det å gifte seg i kirken kom med en utløpsdato, sier Merete Lingjærde og påpeker at hun er førstegangsbrud.

– Det er faktisk flere som har spurt: Men er ikke du for gammel til å gifte deg i kirken, da? Da svarer jeg bare: Det er vel ikke noen aldersgrense på den kirken, sier hun.

Hun forteller at hun også har fått spørsmål om hvit kjole virkelig er nødvendig.

– Men der vil jeg bare si at det går an å ha full rulle som hvit brud, selv i voksen alder. Ok, så er hvitt tradisjonelt et symbol på uskyld, men det er vel ikke alle 22-åringer som gifter seg som er jomfru heller.

https://www.instagram.com/p/CFCk8kigm-D/

Lar rynker være rynker

For 59-år gamle Merete Lingjærde har det aldri vært tema å gjøre noe med aldersrynkene. Ei heller i anledning bryllupet.

– Jeg har ikke tenkt å ommøblere på ansiktet mitt, det gidder jeg ikke. Jeg skal se ut som meg, og som en veldig frisk brud, forklarer Lingjærde til TV 2 og sier videre:

– De aller fleste gifter seg lenge før de fyller 60. Jeg er en voksen brud, og jeg står inne for alle rynkene jeg har i panna og rundt øynene, men jeg har lyst til å optimalisere det jeg kan for å se våken og fresh ut.

Den populære dommeren fra «Skal vi danse» forteller videre til kanalen at bryllupet blir av den klassiske sorten. Det blir hvit kjole i Asker kirke. Etterpå blir det bryllupsfest med 75 gjester på Hvalstrand bad ved Holmenfjorden.

Vi ønsker paret masse lykke til med dagen i dag, kjærligheten og livet videre som mann og kone!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com