Det er bare uker siden vi ble lammet av nyheten om at den tidligere skiløperen Vibeke Skofterud var funnet omkommet.

Nå rystet ski-Norge av nok en tragisk nyhet. VG skriver at det var Ida Eide (30) som ble funnet bevisstløs og døde av hjertestans under et mosjonsløp i Jessheim på lørdag. Hjerte- og lungeredning ble iverksatt umiddelbart men livet sto dessverre ikke til å redde.

Nok en ung kvinne med fortid hos det norske skilandslaget har forlatt oss. Nok en gang så alt for tidlig.

Landslaget til Norge er for øyeblikket på samling i Livigno. De er naturligvis i sjokk over nyheten.

– Helt uvirkelig og ufattelig. Vi tenker mye på familien og samboer, sa en preget Ingvild Flugstad Østberg til NRK

Familiens ord

Familien til Ida Eide sendte ut en pressemelding via NTB på mandag.

«Det er med dyp sorg vi bekrefter at Ida Eide døde på Ullevål sykehus i går som følge av at hun fikk hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim lørdag. Familien er svært takknemlig for all den støtten vi har fått i denne uvirkelige situasjonen og ber om forståelse for at vi ønsker å bruke tiden fremover sammen med våre nærmeste. Med hilsen familien og samboer».

Samboeren til Ida Eide er den kjente komikeren Nils-Ingar Aadne (35). Han skulle egentlig vært med i «Den spanske flue» på Oslo nye nå på tirsdag. Arrangøren har i følge VG valgt å avlyse forestillingen på grunn av det tragiske dødsfallet.

Siste rest av sommeren

For hva trøst det er så kan det se ut som at Ida Eide var lykkelig helt til siste slutt. For syv dager siden publiserte hun sin siste oppdatering på Instagram. Hun la ut et bilde hvor hun smiler i et vakkert naturlandskap, og skrev kommentaren «Siste rest av sommeren».

Siste rest av sommeren☀️

Et innlegg delt av Ida Eide (@idaeide1)

Tidligere i sommer publiserte hun også bilder fra ferieturen til henne og kjæresten. Det er lett å se at Ida var lykkelig.

Ord kan ikke beskrive tapet samboeren, familie og venner må kjenne på nå. Vi sender våre dypeste kondolanser og håper de får all mulig støtte i sorgprosessen som nå venter dem.