Forsiden Historier fra livet Ikke et øye var tørt da brudgommen grep mikrofonen og sang for...

Ikke et øye var tørt da brudgommen grep mikrofonen og sang for sin kommende kone

Det finnes vel få ting som er mer romantisk enn et bryllup. En gledens dag for de involverte, som endelig får sin kjærlighet forseglet, og ikke minst en dag som feires til fulle. Helt fra selve seremonien til siste gjest går hjem – kanskje langt utpå dagen derpå.

Slik var det også for Mark og Jackie som etter en årrekke endelig bestemte seg for å gi hverandre sitt «ja» og bli et ektepar på godt og vondt.

Datoen ble satt, gjestene invitert, og alt skulle ligge til rette for en uforglemmelig dag, ikke bare for brudeparet, men like mye for familien og vennene som skulle være med og dele dagen med dem.

Reklame

Mark hadde imidlertid en overraskelse på lur, en overraskelse som skulle gi alle tilstede kuldegysninger langt nedover ryggen.

Foto: Youtube

At han likte å synge var ingen hemmelighet, og han var kjent for sin gode stemme – som ikke er helt ulik stemmen til en annen enda bedre kjent sanger – Elvis Presley.

Så da hans elskede Jackie entret midtgangen på vei opp til alteret, fulgt av sønnen, grep Mark en mikrofon og lot tonene strømme. For anledningen hadde han valgt en av rockekongens største hits; «Can’t Help Falling in Love», og ikke et øye var tørt da han var ferdig. Det var så vakkert.

LES OGSÅ
Les historien om Maru - hunden som gikk 200 kilometer for å komme hjem

Foto: Youtube

Ikke bare lyder Mark som Elvis, han sang med en slik innlevelse at det ikke er noen tvil om at han mente hvert ord han sang, til gjestenes store glede.

Heldigvis ble det hele foreviget på video, og videoen er nå sett av flere hundre tusen seere over hele verden. Du kan også ta del i den vakre seansen ved å kikke på videoen nedenfor.

Et bryllup skal være en unik opplevelse som skal kunne minnes resten av livet. Så hva passer da bedre enn en personlig opptreden på en slik vakker og kjærlig måte som Mark valgte?

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT

Sorgen det ikke snakkes om