Hjem Kjendisnytt Ina Wroldsens herlige bilder sammen med ektemannen: «Du og meg for alltid»

Ina Wroldsens herlige bilder sammen med ektemannen: «Du og meg for alltid»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ina Christine Wroldsen ble født 29. mai 1984 i Sandefjord. De siste årene har vi blitt kjent med henne som dommer i The Voice – på TV 2, men selv er hun en anerkjent låtskriver som har skrevet låter til verdensledende artister.

Ina har blant annet skrevet låter for artister som Calvin Harris, Demi Lovato, One Direction og Britney Spears. Ikke rart hun har mye kunnskap å komme med til deltakerne i «The Voice»!

Som artist var Ina Wroldsen en del av popbandet Ask Embla fra 2011 til 2014. Hun har også utgitt solosinglene «Aliens» og «Rebels» i 2014 og 2015, og bidro med vokal til Calvin Harris hit «How Deep Is Your Love» i 2015 uten å bli kreditert på utgivelsen. I 2016 samarbeidet hun med Broiler på låten «Lay It On Me» og dukket også opp som dommer i «Idol».

Wroldsen har mottatt flere utmerkelser for sitt arbeid, blant annet æresprisen under Musikkforleggerprisen i 2015, hvor hun ble hyllet som en av de dyktigste låtskriverne i Europa og Nord-Amerika, og prisen for årets internasjonale suksess under Spellemannprisen 2017. Hennes første solo-EP, Hex, ble utgitt i juni 2018, og senere samme år mottok hun P3-prisen under P3 Gull, og var nominert for «Strongest». Under Spellemannprisen 2018 vant hun prisen for årets låtskriver for EP-en Hex.

I 2020 lanserte hun podcasten Ina & Wroldsen med sin mor Kristin Wroldsen, og siden 2021 har hun vært mentor i The Voice – på TV 2.

Lykkelig ekteskap

Det er ikke så ofte vi hører noe om privatlivet til Ina. Men i et innlegg på Instagram har hun delt en rekke bilder av seg selv og ektemannen Mark Ellwood.

Mark kommer fra England, noe som gjør at de gjennom årene har pendlet mye mellom London og Norge.

– Det var spinking og sparing på høyt nivå, det var ikke noe luksus på den tiden der. Det er jeg glad for at vi har hatt. Jeg føler at det som gjør meg og Mark så sterke er jo at vi har vært gjennom alle de fasene sammen, har Ina tidligere fortalt i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden».

Og at de skulle flytte til Norge, var hun aldri i tvil om.

– Han ville ikke flytte til Norge, men jeg holdt på å dø etter å få kommet meg hjem. Vi hadde vært sammen lenge, åtte år i London, men jeg ville hjem. Så vi kom tilbake og fant dette hjemmet, men han hadde det vanskelig. Vi hadde det vanskelig, har hun tidligere fortalt til magasinet The Line Of Best Fit.

Paret, som nå har vært sammen i 17 år og gift i tolv av dem, har en sønn ved navn William. Han vil feire sin 15-årsdagen sin denne sommeren.

På Instagram hyllet Ina ektemannen sin i anledning 40-årsdagen hans i fjor. Sammen med teksten delte hun flere flotte bilder av de to.

«ADVARSEL! Klissete innlegg på vei..», skriver Ina.

Foto: Ina Wroldsen / Instagram

«Jeg møtte en 24 år gammel gutt i november 2007, og jeg tror jeg elsket ham med det samme. I februar 2008 flyttet vi sammen, fikk en baby i juni 2009, giftet oss tre år senere, kjøpte et hus og jobbet sammen på alt», fortsetter hun.

Foto: Ina Wroldsen / Instagram

«16 år senere er den gutten en mann, i dag er han 40 og jeg kunne ikke forestille meg å gjøre noe uten ham.»

Foto: Ina Wroldsen / Instagram

«Gratulerer med dagen, min kjære. Du gjør alt i livet mitt litt mer vidunderlig. Du og meg, alltid og for alltid.»

Foto: Ina Wroldsen / Instagram

Også Mark har ved flere anledninger delt bilder av de to på Instagram. Ved 10-årsjubileet for bryllupet deres delte han dette flotte minnet:

Også Ina delte da et minne fra den store dagen.

Og man må kunne si at bildet nedenfor sier alt om kjærligheten mellom de to!

Så hyggelig å se at kjærligheten blomstrer for Ina!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com