Hjem NyheterTruecrime Skrekkhuset ryster verden: Tre barnelik funnet på eiendommen

Skrekkhuset ryster verden: Tre barnelik funnet på eiendommen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Piotr Gierasik (54) og datteren Paulina (20) risikerer livstid i fengsel etter at levningene av tre babyer ble funnet nedgravd på eiendommen deres i Czerniki i Polen.

De to første babyene ble unnet på fredag. Lørdag avdekket etterforskerne ifølge the Mirror et tredje babylik.

– Paulina Gierasik er siktet for to tilfeller av drap og for å ha et incestuøst forhold til faren. Piotr Gierasik er siktet for tre tilfeller av drap, for incest med sin 20 år gamle datter, og for å et incestuøst forhold til en annen datter, sier Mariusz Duszyński som representerer påtalemyndighetene.

Politiet mener at to av de drepte barna er fra forholdet faren hadde til sin 20 år gamle datter – som hevder de samtykket i forholdet. Den tredje babyen stammer fra et forhold han hadde med en annen datter, etter å ha tvunget henne til sex.

Paulina Gierasik, 20 (bildet), ble arrestert sammen med faren sin. Foto: Privat

Familien flyttet til landsbyen for rundt 15 år siden, og Piotr Gierasik oppdro barna alene etter at kona døde.

– Faren ble alene med barna. Det er mange av dem, ti eller tolv, de eldste har allerede dratt. Piotr gjorde et godt inntrykk. Tunet er forsømt, men han satte inn nye vinduer i huset. Det var ingen tegn til at han drakk. Han tok barna med på turer eller til skogen for å plukke sopp. Bare vanlige folk. Hvem skulle trodd at slike vederstyggeligheter fantes i deres hjem, sier en av naboene ifølge Daily Mail til en lokalavis

Kolleger ved et bakeri der Paulina jobbet mistenkte at hun var gravid etter at hun begynte å bruke store, løstsittende klær. Hun tok deretter tre uker fri fra jobben, men kom tilbake en uke senere. Hun nektet imidlertid for å ha fått et barn.

De dystre funnene kom etter at politiet mottok et tips fra sosialtjenesten. Det var en av Paulinas kolleger som varslet sosialtjenestene etter å ha sett en urovekkende sms Paulina sendte faren.

LES MER:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com