Nawab Ali Qureshi, 26, har tilstått å ha skåret halsen over på sin fire år gamle datter Rizwana, som en offergave til Gud i forbindelse med ramadan. Drapet skal ha skjedd fredag, etter at faren hadde fremført flere vers fra Koranen. Det er indiske medier som melder dette.

Politiet i Jodhpur forteller at han i utgangspunktet benektet drapet på datteren, men forklarte at det kunne ha vært en katt som sto bak datterens død.

Men Qureshi, som driver en liten kjøttbutikk, tilsto etterhvert å ha drept Rizwana da hans kone anmeldte ham for drapet.

Politiet forteller at faren har fortalt han tok datteren med til markedet for å kjøpe godteri, før han skal ha fortalt henne hvor høyt han elsket henne.

I følge den indiske avisen Indian Express skal han ha sagt:

– Jeg er en troende muslim og elsker min datter mer enn mitt eget liv. Hun var hos sin bestemor og kom hjem torsdag, da jeg tok henne med til markedet for å kjøpe noe godteri og frukt.

– Da det ble natt tok jeg henne med ut i bakgården, fremførte et kalima, drepte henne, og gikk så tilbake og la meg igjen. Jeg måtte ofre mitt kjæreste eie til Allah, skal han ha forklart.

I følge politiet skal Qureshi ha påstått det var djevelen som befalte ham å gjøre den grufulle handlingen.

Det skal ha vært Qureshis kone, Shabana, som fant datterens livløse kropp klokken tre om natten – like etter drapet.

En gang i blant overgår virkeligheten enhver fantasi på så mange måter. Tenk noe så grufullt som å skjære halsen over på sin egen datter.