in

Influenseren bekrefter bruddet: – Jeg har stått i den heftigste livskrisen noen sinne

Skjermdump: YouTube

Influenser Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe Thorsen har gått hver til sitt.

Blogger og YouTuber Kristin Gjelsvik møtte ektemannen Dennis Poppe Thorsen da de begge deltok i samme sesong av realityserien Paradise Hotel i 2012.

VG, som var først ute med å melde om bruddet Gjelsvik og Thoresen har annonsert på Instagram-profilene sine, sier at det var i 2016 det ble det kjent at «Paradise Hotel» og «Bloggerne»-profil Kristin Gjelsvik hadde forlovet seg med kjæresten.

Forlovelsen fortalte hun den gang om på sin egen blogg, og kom året etter at paret giftet seg på tull i Las Vegas i forbindelse med innspillingen av TV3-programmet «Det beste vorspielet».

– 10 år! Hit men ikke lenger 💔 De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noen sinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere. Når man har barn sammen gjør man det som skal til for å prøve og holde sammen – koste hva det koste vil, men det kommer til et punkt hvor det ikke er mulig å kjempe lenger, skriver Gjelsvik på Instagram-profilen.

I februar ble det kjent at paret, som har ett barn sammen, skulle bygge hus i Stavanger.

– Situasjonen er bedriten… Husdrømmen i Stavanger går i tusen knas, og det er helt klart vondt når livet tar en fullstendig annen vending enn det man hadde sett for seg, sier Gjelsvik.

Hun forklarer til følgerne sine at hun kjenner på en berg-og-dalbane av følelser.

– Sinne, sorg, lettelse, glede… En syv måneder lang sorg, som jeg har klart å jobbe meg igjennom bak fasaden!

Influenseren som vanligvis deler ganske mye sier at det har vært helt avgjørende for henne å ikke dele noe som helst i denne prosessen, for å komme seg igjennom det.

– Og spesielt med tanke på Falk! Han er den viktigste her, og det fineste som har kommet ut av 10 fantastiske år ❤️ For visst pokker har det vært fantastisk- for en reise vi har hatt, og så mange vidunderlige minner vi har skapt sammen. Det vil jeg være for evig takknemlig for 💜, sier Gjelsvik i innlegget.

Nå er hun klar for en ny og spennende epoke i livet, og sier hun kjenner seg sterkere enn noen gang før.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

ulrik

Ulrik tok et bilde på kirkegården – Fotografiet bærer et viktig budskap

Ny true crime-serie: I de to månedene før selvmordet sendte Michelle 47.000 sms til kjæresten. Hun ble dømt for drap