in

Ingen barn kom i bursdagen til den autistiske tre-åringen – men politiet reddet dagen

Foto: Politiet

Da moren til 3 år gamle Brayden sendte ut 60 til 80 bursdagsinvitasjoner, var hun overbevist om at det kom til å bli en dag å huske for sønnen hennes.

Hun så for seg barn som løp og lekte rundt i huset, mange gaver til den lille, og et spesielt øyeblikk da Brayden, omgitt av vennene sine, blåste ut lysene på bursdagskaken hans.

Hun sendte ut mellom 60 og 80 invitasjoner og ventet stort oppmøte. Hun trodde sønnen Brayden, som var i ferd med å bli tre, skulle få en flott bursdag. Men kvelden før, begynte den ene forelderen etter den andre å avlyse.


Hubbard er redd den virkelige grunnen er at Brayden er autist. Hun var ganske nedfor og vurderte å kansellere hele festen.

– Jeg vet at folk løper når det er autistiske barn, sier hun til CNN.

Men hun hadde allerede brukt penger på kaken og hadde dekorert med sønnens favorittkarakterer fra «Cars»-filmene, så Hubbard bestemte seg for å gjøre det beste ut av det. Familien ville jo komme, så det ville være noen gjester.

En anonym oppringning til Yukon-politiet endret alt.

Det var politimannen Curtis Lemmings som svarte på det anonyme anropet. Han snakket med innringer som fortalte at selv om hun visste at dette ikke var noe de gjør hver dag, så håpet hun at at de kunne gå innom og besøke Braydens bursdagsfest.

Matt Hofer som har vært ansatt i Yukon-politiet i 17 år, sier at avdelingen deres er samfunnsorientert, og derfor er stolte over å kunne gjøre denne typen tjenester.

– Vi skifter folks lyspærer. Vi låser opp bilene deres hvis de har låst nøklene inne i bilen. Vi henter kattene deres ned fra trærne, sier Hofer.

Politiet feiret 9-åringen

Men Hofer måtte vite om samtalen var ekte, så han sendte Lemmings forbi huset. Han så at det hang bursdagspynt på Hubbards inngangsdør, og ringte kapteinen.

– Hei, hva gjør vi, spurte Lemmings.

Hofer følte at han måtte sjekke det personlig, og sørge for at det var trygt for offiserene hans. Han visste ikke hvordan han ville bli mottatt siden det ikke var Terra Hubbard selv som hadde ringt.

Hofer kjørte til huset og banket på døren.

– Jeg hørte at det var bursdagsfest for Brayden i dag, sa Hofer til Hubbard, og spurte om han og noen andre politimenn kunne delta i arrangementet.

Niåringen fikk en uforglemmelig dag med politiet. Foto: politiet

Det var det – og Hofer tilkalte derfor alle ledige ressurser og ba dem komme i bursdagen til Brayden som ble feiret av ni blåkledde.

En begeistret tre-åring fikk også sitte i politibilen og trykke på de mange knappene på dashbordet

– De har gjort noe som vil være med meg resten av livet, sier en takknemlig Terra Hubbard.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Morsomme og overraskende fakta du neppe visste om venstrehendte

Sykepleieren adopterer pasientens hund når pasienten dør