Hjem Familie Ingen feiret da datteren til Eliza ble født: – Hvorfor er det ingen som gratulerer meg?

Ingen feiret da datteren til Eliza ble født: – Hvorfor er det ingen som gratulerer meg?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da lille Bella ble født den 25. oktober 2018, var det ingen som gratulerte mamma Eliza Bahneman med den lille. – Med et tungt hjerte besøker jeg disse minnene og husker at datteren min sin ankomst ikke ble feiret, sier Eliza.

Eliza hadde et lett svangerskap. Kvelden den 24. oktober, jobbet Elizas mann sent. Eliza hadde ordnet på den kommende babyens rom, og rett før hun la seg, sendte hun et bilde av magen til mannen sin med teksten: «Hei, pappa, mamma tror jeg kommer tidlig. Hun har en følelse av at hun ikke vil være gravid mye lenger. Jeg kan knapt vente før jeg møter deg. Glad i deg pappa.»

Dagen etter, gikk vannet, og det spente paret stormet til sykehuset. Det skriver The Epoch Times.

Foto: Eliza Bahneman

Noe var galt

– Etter 12 timer kom Bella inn i vår verden, forteller Eliza.

– Hun ankom med solsiden opp og veide 2,5 kilo. Da hun kom, la jeg merke til at det ene øret var skeivt. Jeg ble fortalt at babyer ser rare ut når de kommer ut, så jeg tenkte ikke på det lenger. Hun var så liten, rød og sårbar. Jeg var spent og klar til å møte jenta vår! Jeg smilte og ventet spent på å holde barnet mitt da jeg skjønte at noe var galt, forteller hun videre.

Ingen gratulerte Eliza med babyen. Mannen hennes var forvirret og redd. Moren hennes klarte ikke se på henne. Legen forsvant ut, og alle ble helt stille.

– Hvorfor er det ingen som gratulerer meg? Hvorfor er mannen min forvirret og redd? Hvorfor kan ikke moren min se på meg?

– Jeg ble brutt ned, rystet, redd, forvirret og fortapt. Bare det å skrive om dette øyeblikket bryter meg ned. Med et tungt hjerte besøker jeg disse minnene og husker at datteren min sin ankomst ikke ble feiret, sier Eliza.

Foto: Eliza Bahneman

En annerledes hverdag

Det viste seg at lille Bella ble født med mikroti, hørselstap, liten og innfelt kjeve, reduserte luftveier og en kraftig ganespalte. Bella måtte kobles til en maskin og måtte være på sykehuset i åtte uker etter fødselen.

«Vent!» sa jeg. «Jeg vil holde på babyen min.» De la Bella på brystet og hun så meg ømt inn i øynene. Jeg vil aldri glemme det synet, et blikk som sa: «Mamma jeg er redd.» Det var også et blikk som ga meg trøst.

I dag er Bella 5 år. Og den lille jenta er full av livsglede.

I’ve been meaning to post this video for when we had Bella’s hearing test couple weeks ago. I can’t explain what I feel…

Posted by Eliza Bahneman on Wednesday, March 1, 2023

– Reisen vår er annerledes, vår hverdag er annerledes, men jeg ville ikke endre den for noe. Hele denne opplevelsen har lært meg så mye om å være mamma, søster, kone, venn og bekjent, sier Eliza.

LES OGSÅ: Den norske familien fikk sjokk da de fant ut hvem naboene var: – Det er galskap

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com