søndag, september 27, 2020

Ingen møtte opp på Amys bursdagsfest. Da tok den lokale bakeren affære

Mest lest nå

Amy (13) har autisme. Da hun skulle feire bursdagen sin for noen år siden, dukket ingen av klassevennene hennes opp. Siden da, har Amy sluttet å invitere til bursdagsfest.

Nylig fylte Amy 13 år. Moren hennes, Kim, bestemte seg for å bestille en ekstra god og fin kake til datterens bursdag. Amy elsker blomster, så Kim bestilte en kake fylt med fargerike marsipanblomster.

Men samtalen med bakeren, tok en helt annen vending enn Kim noen gang kunne drømme om.


Foto: YouTube

Snakket til hjertet

Elizabeth Scott driver Savage’s Bakery der Kim en dag ringte for å bestille en blomsterkake til til 13 år gamle datter. Samtalen ble litt lenger enn vanlig, og snart fikk Elizabeth hele historien om Kims datter som har autisme, og at datteren ikke hadde feiret bursdagen sin med andre enn familien de siste årene.

Elizabeth bestemte seg for å gjøre noe.

– Denne historien snakket til hjertet mitt, sier Elizabeth til AL.com.

– Jeg fortalte henne at vi kunne invitere en hel flokk med mennesker og gjøre denne bursdagen ekstra spesiell, sier hun videre.

Foto: YouTube

Kake og gaver

Elizabeth la ut en post på bakeriets Facebook-side. Der inviterte hun alle kundene til bursdagsfest. Og bursdagsbarnet, det var snart 13 år gamle Amy.

Elizabeth var usikker på hvor mange som kom til å møte opp. Men det hadde hun ingen grunn til. Bakeriet ble nemlig fylt opp med både barn og voksne. Og alle hadde med seg gaver til den nye tenåringen.

Amys mamma, Kim, var helt overveldet over hva Savage’s Bakery, og eieren Elizabeth hadde stelt i stand. Hun forteller at hun ikke klarte å holde tårene tilbake, da hun så alle barna som lekte og koste seg sammen med Amy i bursdagen.

– Hun hadde en helt fantastisk da, fortalte hun.

Her han du se en YouTube-video fra bursdagsfesten:

LES OGSÅ: 13-åringen får en valp i bursdagsgave fra sin far avdøde pappa. Se hans rørende reaksjon

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter