Forsiden Historier fra livet Ingen vil ansette Karina fordi de mener hun ser for grusom ut

Ingen vil ansette Karina fordi de mener hun ser for grusom ut

Karina Rodini (28) fra Sao Paolo i Brazil fikk sparken fra den forrige jobben sin. Nå vil ingen ansette henne, på grunn av hvordan hun ser ut.

Karina ble diagnostisert med nevrofibromatose type en (NF1) da hun var to år gammel. Nevrofibromatose er en arvelig sykdom der godartede svulster vokser på kroppen. Svulstene kan bli veldig store, og det finnes i dag ingen effektiv behandling mot sykdommen. Det skriver Daily mail.

På grunn av sykdommen, har Karina blitt mobbet mye opp gjennom livet.

«Jeg lærte meg hvordan jeg skulle takle folks fordommer. Det var verre før. Nå takler jeg det bedre. Fordommer kommer alltid til å eksistere», sier Karina.

«For forskjellige folk, med forskjellige problemer, du vet. Det kan være mine, det kan være en person med en mørkere hudfarge eller en funksjonshemmet person», sier hun videre.

Fikk sparken

Karina jobber ikke i dag. Hun fikk sparken fra den forrige jobben sin fordi hun ofte måtte til legen og gjennomgå operasjoner og undersøkelser.

«Nå vil ingen ansette meg på grunn av hvordan jeg se rut. Uansett hvor jeg går, stirrer folk på meg», sier Karina.

Karinas svulst dekker nå nesten hele den venstre siden av kroppen hennes, og veier rundt 40 kilo. Svulsten bare forsetter å vokse. Legene kan kun fjerne en kilo av gangen, siden Karina mister mye blod under operasjonen.

LES OGSÅ
Faren finner et håndskrevet brev i hanskerommet på datterens bil. Det knuser hjertet hans
LES OGSÅ
Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Karina har allerede hatt syv operasjoner der deler av svulsten har blitt fjernet, men den vokser bare ut igjen. Etter en operasjon i oktober i fjor, doblet svulsten på beinet hennes seg i størrelse.

Har funnet en lege i India

Men nå har Karina kommet over en lege i India som sier han kanskje kan hjelpe henne med å fjerne hele svulsten i en jafs.

«Jeg trenger en operasjon som kan fjerne så mye av svulsten som mulig så fort som mulig så den ikke sprer seg over enda større deler av kroppen min», sier Karina, og legger til:

«Den kan vokse på andre deler av kroppen, innvendig og utvendig. Så det er litt av en overraskelses-sykdom.»

Karina har opprettet en side på nettstedet GoFundMe, der hun håper folk vil donere penger slik at hun får råd til å dra til India.

Vi krysser fingrene for at Karina kommer seg til India og får den hjelpen hun trenger.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet