in

Ingen vil ansette Karina fordi de mener hun ser for grusom ut

Karina Rodini (28) fra Sao Paolo i Brazil fikk sparken fra den forrige jobben sin. Nå vil ingen ansette henne, på grunn av hvordan hun ser ut.

Karina ble diagnostisert med nevrofibromatose type en (NF1) da hun var to år gammel. Nevrofibromatose er en arvelig sykdom der godartede svulster vokser på kroppen. Svulstene kan bli veldig store, og det finnes i dag ingen effektiv behandling mot sykdommen. Det skriver Daily mail.

På grunn av sykdommen, har Karina blitt mobbet mye opp gjennom livet.


«Jeg lærte meg hvordan jeg skulle takle folks fordommer. Det var verre før. Nå takler jeg det bedre. Fordommer kommer alltid til å eksistere», sier Karina.

«For forskjellige folk, med forskjellige problemer, du vet. Det kan være mine, det kan være en person med en mørkere hudfarge eller en funksjonshemmet person», sier hun videre.

Fikk sparken

Karina jobber ikke i dag. Hun fikk sparken fra den forrige jobben sin fordi hun ofte måtte til legen og gjennomgå operasjoner og undersøkelser.

«Nå vil ingen ansette meg på grunn av hvordan jeg se rut. Uansett hvor jeg går, stirrer folk på meg», sier Karina.

Karinas svulst dekker nå nesten hele den venstre siden av kroppen hennes, og veier rundt 40 kilo. Svulsten bare forsetter å vokse. Legene kan kun fjerne en kilo av gangen, siden Karina mister mye blod under operasjonen.

Karina har allerede hatt syv operasjoner der deler av svulsten har blitt fjernet, men den vokser bare ut igjen. Etter en operasjon i oktober i fjor, doblet svulsten på beinet hennes seg i størrelse.

Har funnet en lege i India

Men nå har Karina kommet over en lege i India som sier han kanskje kan hjelpe henne med å fjerne hele svulsten i en jafs.

«Jeg trenger en operasjon som kan fjerne så mye av svulsten som mulig så fort som mulig så den ikke sprer seg over enda større deler av kroppen min», sier Karina, og legger til:

«Den kan vokse på andre deler av kroppen, innvendig og utvendig. Så det er litt av en overraskelses-sykdom.»

Karina har opprettet en side på nettstedet GoFundMe, der hun håper folk vil donere penger slik at hun får råd til å dra til India.

Vi krysser fingrene for at Karina kommer seg til India og får den hjelpen hun trenger.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

pyton

Da Emi var 2 år ble hun introdusert for pytonslangen, som nå er hennes bestevenn

Navngir mannen som anga Anne Frank