Historier fra livet Ingen ville gå i bursdagen til Odin. Da fikk...

Ingen ville gå i bursdagen til Odin. Da fikk moren fikk en god idé…Det reddet definitivt dagen!

-

- Reklame -

Odin Camus er en gutt fra Peterborough, Ontario. Odin har Aspergers syndrom og skulle i slutten av mars feire 13 årsdagen sin.

Moren til Odin, Melissa Camus, forteller at på grunn av Asperger syndromet så har Odin vanskeligheter med å finne venner. Han opplever ofte å bli mobbet på skolen. Da Odin sendte ut invitasjoner til klassekameratene var det ikke en eneste av de 15 inviterte som svarte at de kom. Jeg er så glad for at dette ikke er slutten på historien. Odin har nemlig en mamma som virkelig slåss for gutten sin. Melissa opprettet en gruppe på Facebook hvor hun inviterte andre mødre. Hun oppfordret de som ble invitert til gruppen om å sende gratulerer med dagen meldinger til Odin på bursdagen hans. Man kan trygt si at responsen ble overveldende!

Historien om Odin spredte seg som ild i tørt gress. Da bursdagen kom trodde Odin at han skulle på den lokale bowlingen og ha en lavmælt feiring. Men der sto det hundrevis av folk som var møtt opp for å lage bursdagsfest for Odin. De aller fleste totalt fremmede mennesker som bare ønsket å gjøre dagen til Odin spesiell.

Noen hadde også bestilt en limousin til Odin, for virkelig å gjøre stas på han! Odin selv hadde naturligvis aldri opplevd noe lignende før.

«Det er helt utrolig å se hvor mye folk bryr seg. Dette får meg til å føle meg fantastisk. Jeg får smake litt på hvordan det må være for kjendisene!»

Som om ikke dette var nok så mottok Odin over 11.000 gratulerer med dagen meldinger på Twitter. Disse meldingene kom fra hele verden, inkludert kjendiser som Eliah Wood.

Mamma Melissa hadde nok aldri trodd at hennes desperate forsøkt på å gi gutten sin oppmerksomhet på Facebook skulle få så store følger. Hun sa til Toronto Sun:

«Helt ærlig. Jeg og Odin har stort sett grått i hele dag. Alle disse folkene som har møtt opp og vist sin støtte. Det er helt utrolig. De fleste sier at de kjenner et barn som sliter med å passe inn, og at de ville gjøre noe for Odin. Det er slik det skal være. Man må ikke bli stengt ute. Alle bør kunne vite at uansett hvor langt nede man er, så er det folk som er tilstede for å backe deg opp. Alltid.»

Se den hjertevarmende historien om Odin her:

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Vil forby all bruk av engangsplast i Norge

Miljødirektoratet foreslår nå å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av all engangsplast. Det betyr at det vil bli et...

Marit Bjørgen er bekymret for langrennssportens framtid

Marit Bjørgen (39) har de siste 20 årene vært på toppnivå innen langrennssporten. I løpet av disse årene, har...

Ari Behn møtte Durek Verrett: – Liker han veldig godt

Det har vært stille rundt Märtha Louises (48) eksmann Ari Behn (47) de siste årene. Ari har vært opptatt...

Hunden gråter når han skilles fra kuen – se det rørende øyeblikket når de treffes igjen

Det finnes mange eksempler på dyr som danner helt spesielle vennskap med andre dyrearter enn dem selv. Historien om hunden...

Da Michelle Obama delte dette bildet fra gymmen, eksploderte det

Tidligere førstedame Michelle Obama (55) brenner for helse og sunnhet. Selv trener hun ofte, gjerne på treningsstudio. For to...

Hundens elskede bestemor døde. Hundens reaksjon er sett over ni millioner ganger

Huskyen Wiley hadde et helt spesielt forhold til sine eieres bestemor. De hadde et veldig sterkt forhold, og ingen...