Forsiden Historier fra livet Ingen ville gå i bursdagen til Odin. Da fikk moren fikk en...

Ingen ville gå i bursdagen til Odin. Da fikk moren fikk en god idé…Det reddet definitivt dagen!

Odin Camus er en gutt fra Peterborough, Ontario. Odin har Aspergers syndrom og skulle i slutten av mars feire 13 årsdagen sin.

Moren til Odin, Melissa Camus, forteller at på grunn av Asperger syndromet så har Odin vanskeligheter med å finne venner. Han opplever ofte å bli mobbet på skolen. Da Odin sendte ut invitasjoner til klassekameratene var det ikke en eneste av de 15 inviterte som svarte at de kom. Jeg er så glad for at dette ikke er slutten på historien. Odin har nemlig en mamma som virkelig slåss for gutten sin. Melissa opprettet en gruppe på Facebook hvor hun inviterte andre mødre. Hun oppfordret de som ble invitert til gruppen om å sende gratulerer med dagen meldinger til Odin på bursdagen hans. Man kan trygt si at responsen ble overveldende!

Reklame

Historien om Odin spredte seg som ild i tørt gress. Da bursdagen kom trodde Odin at han skulle på den lokale bowlingen og ha en lavmælt feiring. Men der sto det hundrevis av folk som var møtt opp for å lage bursdagsfest for Odin. De aller fleste totalt fremmede mennesker som bare ønsket å gjøre dagen til Odin spesiell.

Noen hadde også bestilt en limousin til Odin, for virkelig å gjøre stas på han! Odin selv hadde naturligvis aldri opplevd noe lignende før.

«Det er helt utrolig å se hvor mye folk bryr seg. Dette får meg til å føle meg fantastisk. Jeg får smake litt på hvordan det må være for kjendisene!»

Som om ikke dette var nok så mottok Odin over 11.000 gratulerer med dagen meldinger på Twitter. Disse meldingene kom fra hele verden, inkludert kjendiser som Eliah Wood.

LES OGSÅ
Faren dusjet alltid før han kom hjem fra arbeidet - for å skjule den triste sannheten ovenfor døtrene sine

Mamma Melissa hadde nok aldri trodd at hennes desperate forsøkt på å gi gutten sin oppmerksomhet på Facebook skulle få så store følger. Hun sa til Toronto Sun:

«Helt ærlig. Jeg og Odin har stort sett grått i hele dag. Alle disse folkene som har møtt opp og vist sin støtte. Det er helt utrolig. De fleste sier at de kjenner et barn som sliter med å passe inn, og at de ville gjøre noe for Odin. Det er slik det skal være. Man må ikke bli stengt ute. Alle bør kunne vite at uansett hvor langt nede man er, så er det folk som er tilstede for å backe deg opp. Alltid.»

Se den hjertevarmende historien om Odin her:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT