lørdag, august 8, 2020

Ingen ville ha den enøyde katten med fire ører

Mest lest nå

Dette er Frankie, katten med ett øye og fire ører. Ingen ville ha han, stakkar. Ikke en gang hans egen mor.

Lille Frankie ble funnet sammen med broren sin under et hus i Australia. Der satt de helt alene, forlatt av moren sin. Familien som fant kattungene tok de umiddelbart med seg til dyreorganisasjonen Geelong Animal Welfare Society (GAWS). Der ble de behandlet av en veterinær. Det skriver nettsiden TheDodo.

Frankie hadde fire ører, og et betent øye. Betennelsen var fryktelig hissig, og veterinæren klarte ikke å redde øyet hans. Det måtte dessverre fjernes.


Foto: Privat

Ingen ville ha den rare katten

Frankie kom seg raskt etter operasjonen. Men det var ingen som ville ha Frankie, den rare katten med ett øye og fire ører.

Da tok en av de frivillige medarbeiderne, Georgia, med seg Frankie hjem. Hun skulle egentlig bare passe på han til han kom seg skikkelig på beina igjen etter operasjonen, og til hun fant et nytt hjem til ham.

Men Georgia falt pladask for den lille katten. Hun bestemte seg for å beholde han.

«Etter å ha hatt han i hus i et par timer skjønte jeg at han var helt spesiell. Jeg kunne ikke engang tenke tanken på å levere han tilbake til organisasjonen», sier hun.

Foto: Privat

Bestevenn med sønnen

I løpet av årene Georgia har jobbet hos GAWS, har hun tatt med seg over 80 katter hjem og tatt vare på de til de fikk seg et nytt hjem. Men Frankie er den eneste katten hun har bestemt seg for å beholde.

Og så Georgias sønn, Arthur, elsker Frankie. Og de to har blitt bestevenner.

Foto: Privat

Heldigvis finnes det gode mennesker som Georgia, som klarer å se forbi fysiske skavanker hos dyrene. Jeg er helt sikker på at Frankie er en helt nydelig katt, både utenpå og inni.

130,359FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter